Categorii produse

Actionari electrice de reglaj

Arata toate cele 4 produse

 • SA05 +PCU

  Actionari electrice SA05-PCU , 4-20 mA

  Actionarile electrice SA05-PCU , 4-20 mA  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 50 Nm maxim.Permite controlul pozitiei robinetilor prin semnal 4-20 mA ,0-10 V sau 2-10 V.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice de reglaj si revenire TCR-T-KT

  Actionari electrice de reglaj si revenire TCR-T-KT   sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 110 Nm maxim.Permite controlul pozitiei robinetilor prin semnal 4-20 mA sau 0-10 V si revenirea la pozitia initiala cu ajutorul unui condensator.Robinetul poate fi montat normal inchis sau normal deschis. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice de reglaj TCR-T

  Actionarile  electrice de reglaj TCR-T   sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 110 Nm maxim.Permite controlul pozitiei robinetilor prin semnal 4-20 mA sau 0-10 V. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-reglaj

  Actionari electrice de reglaj

  Actionari electrice de reglaj utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de maxim 150 Nm.  Constructia compacta cu carcasa din aluminium este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture. Include card control 4 – 20 mA sau 0-10V.

  Fisa tehnica Detalii tehnice