Categorii produse

Pompe

Arata toate cele 11 produse

 • pompe-alimentare-cu-apa-din-panza-freatica

  Pompe alimentare cu apa din panza freatica

  Pompele alimentare cu apa din panza freatica sunt folosite in urmatoarele tipuri de aplicatii: Pompe submersibile pentru livrarea apei subterane in sistemele de distributie a apei; coborarea nivelului apei freatice; irigatii in horticultura si agricultura..

  Detalii tehnice

 • pompe-alimetare-cu-apa-de-uz-casnic

  Pompe alimetare cu apa de uz casnic

  Pompele alimetare cu apa de uz casnic sunt folosite in urmatoarele tipuri de aplicatii: Sisteme de alimentare cu apa in locuinte, gradini, activitati de agrement, agricultura, horticultura.Pompare apa fara continut de particule abrazive sau fibre. Alimentarea cu apa de la surse in: case particulare in case de vacanta, la ferme, in gradini mici si mari.

  Detalii tehnice

 • pompe-ape-uzate

  Pompe ape uzate

  Pompele ape uzate sunt folosite in urmatoarele tipuri de aplicatii: Pompare ape reziduale incarcate, ape de canalizare, ape subterane, ape de suprafata, ape fara refulari de la toalete, golirea rezervoarelor, ape industriale de proces fara continut de solide sau fibre.

  Detalii tehnice

 • pompe-pentru-ridicarea-presiunii

  Pompe pentru ridicarea presiunii

  Pompe pentru ridicarea presiunii sunt folosite in urmatoarele tipuri de aplicatii: Pompare apa fara continut de particule abrazive sau fibre, incorporarea in sisteme de ridicare a presiunii, sisteme de alimentare cu apa, transferul de lichide, circulatia si ridicarea presiunii lichidelor reci sau calde, sisteme de spalare, sisteme de stingere a incendiilor, sisteme de alimentare cu apa.

  Detalii tehnice

 • pompe-aplicatii-industriale

  Pompe aplicatii industriale

  Pompe aplicatii industriale sunt folosite in urmatoarele tipuri de aplicatii: Instalatii industriale; acvacultura; sisteme de dozare; sisteme de fertilizare; sisteme de spalare industriale. Utilaje de spalare industriala si spalare vase. Sisteme de purificare. Sisteme de tratare la suprafata. Fabrici de procesare a alimentelor.Instaltii industriale. Sisteme de tratare a apei. Transfer de lichid in fabrici de bere si lapte. Amestec in aplicatii de bauturi racoritoare. Fabrici de procesare a alimentelor. Pompare in industria farmaceutica.

  Detalii tehnice

 • pompe-incalzire

  Pompe incalzire

  Pompe incalzire sunt folosite in urmatoarele tipuri de aplicatii: Instalatii locale de incalzire, Sisteme de incalzire, Sisteme de racire si aer conditionat, Sisteme domestice de preparare apa calda, Centrale de termoficare, Sisteme de incalzire pentru blocuri de apartamente.

  Detalii tehnice

 • pompe-ulei-diatermic

  Pompe ulei diatermic

  Asigura transferul de ulei diatermic sau al altor tipuri de uleiuri industriale cu vascozitate redusa, care nu afecteaza materialele de executie a pompei si nu contin substante abrazive si particule solide.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • pompe-transfer-lichide-alimentare

  Pompe transfer lichide alimentare

  Pompe transfer lichide alimentare, auto-amorsante speciale pentru transferul lichidelor alimentare ca vin, lapte, apa sarata, apa dulce si anumite sucuri de fructe cu vascozitatea maxima 30 grade CENTISTOKES sau 4 grade ENGLER. Nu este recomandata pentru acizi concentrati, esente, solventi.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • pompe-transfer-ulei

  Pompe transfer ulei

  Pompe volumetrice cu palete utilizate pentru transferul de uleiuri lubrifiante. Un regulator permite adaptarea la vascozitatea uleiului si reglarea presiunii de la 0 la 4 bar.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • pompe-transfer-motorina

  Pompe transfer motorina

  Pompele de transfer volumetrice, rotative, auto-amorsante cu palete pentru motorina. Utilizare interzisa pentru esente, solventi si pompare apa.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • sisteme-transfer-motorina

  Sisteme transfer motorina

  Sistemele de transfer pentru motorina sunt compuse din: debitmetru, pistol manual, furtun de refulare, filtru.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice