Categorii produse

Echipamente abur pur

Arata toate cele 10 produse

 • Filtre abur pur

  Filtre abur pur

  Filtre abur pur cu o eficienta superioara, elimina particulele contaminate din fluide precum gaze, abur si aer comprimat. Filtrele au o finete de filtrare 1.5 – 25 microni.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dispozitiv-racire-probe-abur-pur

  Dispozitiv racire probe abur pur

  Acest dispozitiv este special conceput pentru racirea apei fierbinti din cazan sau a aburului pentru analiza. Corpul si partile interne rezista la coroziune. Dispozitiv de purjare atat la admisie cat si la baza dispozitivului. Asamblarea dispozitivelor de racire se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • vacuum-breaker-abur-pur

  Vacuum breaker abur pur

  Vacuum breaker pentru abur pur sunt dispozitive simple si fiabile care elibereaza sau „sparg” vidul in momentul in care acesta se formeaza, restabilind presiunea atmosferica. Aceste dispozitive sunt potrivite pentru unitatile incalzite cu abur de volum mic si mediu, schimbatoare de caldura, serpentine de incalzire, calorifere, cazane, etc. Asamblarea vacuum breaker-ului se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • oala-condens-termostatica-abur-pur

  Oala condens termostatica abur pur

  Oala condens termostatica abur pur cu aerisitor este conceputa a fi utlizata pentru reactoare, sterilizatoare si sisteme unde se vehiculeaza abur pur. Dimensiunile redus fac acest echipament ideal de fi utilizat intr-o gama varianta de aplicatii. Oalele de condens au o descarcare modulanta. Asamblarea produselor se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • separator-umiditate-abur-pur

  Separator umiditate abur pur

  Atunci cand aburul umed este utilizat pentru sterilizare, umiditate in suspensie reduce eficienta transferului de caldura si procesul de sterilizare poate fi compromis. Acest echipament centrifugal are rolul de a elimina umezeala din conductele de abur pur. Aburul trece prin separator și ca urmare a fortelor centrifuge, sunt separate particulele cu o greutate mai mare, cum ar fi picaturile de apa si umiditate in suspensie. Condensatul colectat la fundul separatorului, trebuie purjat automat de oala de condens adecvata instalatiei de abur pur. Asamblarea separatoarelor se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-pneumatici-de-reglaj-medii-sterile

  Robineti pneumatici de reglaj medii sterile

  Robineti pneumatici de reglaj sunt speciali conceputi pentru a fi utilizati in medii sterile si aplicatii unde se vehiculeaza abur pur. Actionarea pneumatica poate fi dublu efect sau simplu efect. Asamblarea robinetilor pneumatici se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • overflow-medii-sterile

  Overflow medii sterile

  Overflow pentru mentinerea unei presiuni constante in amonte sunt concepute pentru a fi utilizate in aplicatii cu medii sterile: abur pur, aer comprimat, apa, gaze si alte fluide compatibile cu materialele de executie. Asamblarea overflow-urilor se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • reductoare-de-presiune-medii-sterile

  Reductoare de presiune medii sterile

  Reductoare de presiune pentru medii sterile cu actionare directa pot fi utilizate in aplicatii unde se vehiculeaza abur pur, aer comprimat, apa, precum si alte lichide si gaze compatibile cu materialele de executie. Asamblarea reductoarelor se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • regulatoare-protectie-medii-sterile

  Regulatoare protectie medii sterile

  Regulatoarele de protectie (Tank blanketing valves) sunt utilizate de regula pentru prevenirea si protectia importriva exploziei a rezervoarelor evitand ventilarea fluidelor inflamabile din vas; pentru a controla contaminarea produsului în raport cu aerul exterior care pot umple spatiul de vapori, pentru a reduce pierderile prin evaporare (in consecinta pierderile de produs), pentru a reduce coroziunea interna (cauzată de aer si umezeala) si pentru a preveni starea de vid. Procesul de blanketing consta în acoperirea mediul depozitat, de obicei un lichid, cu un gaz (normal N2).

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-sfera-medii-sterile

  Robineti sfera medii sterile

  Robinetii cu 3 piese de o inalta puritate sunt utilizati pentru medii sterile, abur pur, condens, alte gaze si lichide utilizate in procese aseptice. Robinetii sunt degresati, pot fi utilizati si pentru oxigen. Asamblarea robinetilor se realizeaza inr-o camera sterila conform ISO 14644-1 iar echipamentul este curatat ultrasonic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice