Categorii produse

Pozitioner pentru actionari pneumatice

Arata toate cele 5 produse

 • pozitioner-pentru-actionari-pneumatice

  Pozitioner pentru actionari pneumatice

  Pozitionerele cu simplu sau dublu efect sunt utilizate pentru pilotarea robinetilor cu un semnal de control 3-15 psi sau 4-20 mA. Pozitionerul compara semnalul de control cu pozitia robinetului si adapteaza semnalul pneumatic transmis actionarii robinetului. Pozitia robinetului este garantata prin raportul dintre semnalul de control si efectele de variaţie de presiune diferenţiala, de frecare a tijei şi eliminate în histerezis.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • download

  Pozitioner Samson 4763

  Poziționerul Samson 4763  cu acțiune simplă  (electro-pneumatic) este proiectat să funcționeze cu aplicații industriale generale. Acest poziționer poate fi montat pe actuatoare liniare prin IEC NAMUR.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Pozitioner

  Pozitioner electro-pneumatic TZIDC

  Pozitionerul electro-pneumatic TZIDC este un poziționer configurabil electronic cu capabilități de comunicare concepute pentru montare pe actuator pneumatic liniar  sau actuatoare rotative. Are un design mic și compact, un modular construcție și un raport cost-performanță excelent. Determinarea complet automată a parametrilor de control și adaptare până la elementul de control final produce economii considerabile de timp și un comportament de control optim.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • pe986

  Pozitioner electro-pneumatic PE986

  Poziționerul electro-pneumatic  PE986 necesită un semnal de intrare de 4 ÷ 20 mA pentru actuatorul de comandă proporțională. Pozitionerul compară semnalul de ieșire de la un controler cu poziția feedback și variază un semnal pneumatic de ieșire către actuator în consecinţă. Prin urmare, poziția actuatorului este garantată pentru orice semnal de ieșire al controlerului și efectele variației presiune diferențială.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • pp981-jpg-jpg-1

  Pozitioner pneumatic PP981

  Poziționetorul  PP 981 necesită un semnal de intrare de 0,2 ÷ 1bar (3 ÷ 15psi) pentru actuatorul de control proporțional. Poziționerul compară semnalul de ieșire de la un controler cu feedback-ul poziției și variază un semnal de ieșire pneumatic la actuatorul în consecință. Poziția actuatorului este deci garantat pentru orice semnal de ieșire al controlerului și efectele presiune diferențială variabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice