Categorii produse

Vane automate de control

Arata toate cele 5 produse

 • material corp: fonta GGG40 presiunea minima la intrare: 0.7 bar PN16 temperatura maxima: 80°C conexiune flanse capacitate mare de debit precizie mare de reglaj vopsit interior si exterior in camp electrostatic - procedeul nu prezinta pericol din punct de vedere toxicologic si fiziologic circuit de control integrat si ventile cu bila scaun ventil interschimbabil

  Vane impotriva socurilor hidraulice PC300

  Vanele impotriva socurilor hidraulice PC300 previn socurile hidraulice in sistemele de pompare atunci cand apar presiuni negative si socuri de presiune in sistemele de pompare lungi cauzate de oprirea brusca a pompelor.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • Vane de reglare a nivelului - altitudine - FD300

  Vane de reglare a nivelului – altitudine – FD300

  Vanele de reglare a nivelului – altitudine – FD300  controleaza nivelul apei de exemplu in rezervoarele de acumulare fara a fi necesare alte echipamente (venitile cu flotor, etc). Vana pilot de precizie respectiv vana principala sunt instalate in afara rezervorului. Prin presiunea statica, vana pilot atasata echivaleaza nivelul apei in rezervor.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • Vane de mentinere a presiunii DH300

  Vane de mentinere a presiunii DH300

  Vanele de mentinere a presiunii DH300 sunt regulatoare de presiune care regleaza presiunea pe partea de intrare. Sunt folosite cand nu trebuie depasita o presiune specifica de intrare; de exemplu pentru limitarea presiunii la intrarea retelei de alimentare si pe conductele de legatura catre marii consumatori.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • ventile-de-mentinere-a-presiunii-inox

  Ventile de mentinere a presiunii inox

  Ventile de mentinere a presiunii inox au rolul de a pastra o presiune constanta in amonte pentru circuitele principale, restul fluxului este lasat sa treaca prin vana pentru circuitele secundare.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • ventile-de-mentinere-a-presiunii-fonta

  Ventile de mentinere a presiunii fonta

  Ventile de mentinere a presiunii fonta au rolul de a mentine o presiune constanta in amonte, aceasta realizandu-se prin controlarea debitului ce trece prin overflow. Cu o constructie simpla si moderna, aceste echipamente permit trecerea unor debite mari. Reglajul presiunii din amonte se face cu ajutorului vanei pilot. Manometrul permite vizualizarea presiunii reglate in amonte. Overflow-ul trebuie protejat prin instalarea unui filtru de impuritati in amonte.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice