Categorii produse

Actionari electrice liniare

Arata toate cele 3 produse

 • download

  Actionari electrice liniare AVF234S – AVM234S

  Servomotoarele AVM234S / AVF234S oferă automat adaptare la cursa supapei, activare de precizie și eficiență energetică ridicată cu zgomot minim de funcționare. În caz de  întrerupere a alimentării, actuatorul AVF234S rulează, acționat cu arc, în poziția respectivă de siguranță la defecțiune (tracțiune tija întinsă). În modularea funcției, poziția finală este  realizata prin întrerupătoare de cursa(limit switch).

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionari-electrice-revenire-cu-arc-ELR

  Actionari electrice liniare   ELR – Fail Safe

  Actionarile electrice revenire cu arc ELR  sunt actionari pentru modularea și deschiderea funcției de control și a tehnologiei de proces pentru controlul robinetilor . Piulița / piulița autoblocantă este condusă de un motor electric prin intermediul unui angrenaj ,comutatoarele de încărcare și limitări de oprire pentru poziții finale. În caz de pană de curent, servomotorul electric liniar funcționează cu arc condus în poziția respectivă de siguranță (axul de tracțiune fie extins sau retras).

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • images

  Actionari electrice liniare   EL 

  Actionarile  electrice liniare   EL  pentru funcționare modulată și închisă a tehnologiei de control și proces pentru operarea supapelor de control. Tija / piulița autoblocantă este acționată de un motor electric prin intermediul unui angrenaj. Întrerupătoarele de încărcare și de limită definesc opririle pentru pozițiile finale.

  Fisa tehnica Detalii tehnice