Categorii produse

Supape de siguranta cu flansa

Arata toate cele 6 produse

 • supape-siguranta-fonta

  Supape siguranta fonta

  Supapele de siguranta din fonta sunt motate in instalatii unde se vehiculeaza apa, abur, aer si alte fluide compatibile avand rolul de a proteja echipamentele la suprapresiune. Supapele au agrement TÜV si vin insotite de certificat CE de tarare la presiunea dorita.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Supapa

  Supapa de siguranta ARI SAFE

  Supapele de siguranta  au rolul de a proteja echipamentele din instalatiile.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • supape-siguranta-fonta-ductila

  Supape siguranta fonta ductila

  Supapele de siguranta din fonta ductila au rolul de a proteja echipamentele din instalatiile de abur, apa, aer comprimat contra cresterii accidentale a presiunii de lucru. Supapele au agrement TÜV si vin insotite de certificat CE de tarare la presiunea dorita.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • supape-siguranta-otel

  Supape siguranta otel

  Supapele siguranta otel sunt utilizate in special in instalatiile de abur, industria petrochimica si navala dar si in alte aplicatii unde sunt vehiculate fluide compatibile cu materialele de executie. Clasa de presiune poate fi PN40, PN63 sau PN100 Supapele au rolul de descarare automata in momentul in care accidental se inregistreaza o crestere a presiunii. Supapele au agrement TÜV si vin insotite de certificat CE de tarare la presiunea dorita.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • supape-siguranta-inox

  Supape siguranta inox

  Supapele de siguranta din inox au rolul de a proteja echipamentele la suprapresiune din instalatiile unde sunt vehiculate fluide agresive, abur, produse chimice si petrochimice si alte fluide compatibile cu materialele de executie. Supapele au agrement TÜV si vin insotite de certificat CE de tarare la presiunea dorita.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • ventile-de-siguranta

  Ventile de siguranta

  Ventilele de siguranta se utilizeaza in aplicatii industriale pe conducta de refulare a pompelor pentru protectia instalatiei in cazul unei cresteri accidentale a presiunii.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice