Categorii produse

Robineti fluture

Arata toate cele 8 produse

 • bd_pho1100

  Robineti fluture PVC 1100

  Robinetii fluture din PVC sunt utilizati pentru izolarea instalatiilor unde se vehiculeaza apa . Robinetii fluture prin constructia lor au flansa ISO pad 5211 pentru montajul actionarilor pneumatice sau electrice.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti fluture PVC

  Robineti fluture PVC

  Robinetii fluture din PVC sunt utilizati pentru izolarea instalatiilor unde sunt vehiculeaza apa sau acizi. Robinetii fluture prin constructia lor au flansa ISO pad 5211 pentru montajul actionarilor pneumatice sau electrice.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robinet-fluture-k210-pvc-u

  Robinet fluture K210 – PVC-U

  Robinetii fluture K210 – PVC-U sunt utilizatii in aplicatii curente pentru inchiderea On/ Off a retelelor unde se vehiculeaza apa, acizi sau alte fluide compatibile cu materialele de executie.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-pp

  Robineti fluture PP

  Robineti fluture PP sunt utilizati pentru izolarea instalatiilor unde sunt vehiculeaza apa sau acizi. Robinetii fluture prin constructia lor au flansa ISO pad 5211 pentru montajul actionarilor pneumatice sau electrice.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robinet-fluture-k210-pp

  Robinet fluture K210 – PP

  Robinetii fluture K210 – PP sunt utilizati pentru inchiderea On/ Off a retelelor unde se vehiculeaza apa, acizi sau alte fluide compatibile cu materialele de executie.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robinet-fluture-k210-pvdf

  Robinet fluture K210 – PVDF

  Robinetii fluture K210 – PVDF sunt utilizati pentru inchiderea On/ Off a retelelor unde se vehiculeaza apa, acizi sau alte fluide compatibile cu materialele de executie.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-pvc-cu-actionare-pneumatica

  Robineti fluture PVC cu actionare pneumatica

  Robinetii fluture PVC cu actionare pneumatica sunt utilizati pentru izolarea instalatiilor unde se vehiculeaza apa sau acizi. Robinetii pot fi echipati cu actionari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt actionate atat la inchis cat si la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt actionate la deschis sau la inchis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robinetii cu actionari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-pvc-cu-actionare-electrica

  Robineti fluture PVC cu actionare electrica

  Robinetii fluture PVC cu actionare electrica sunt utilizati pentru izolarea instalatiilor unde se vehiculeaza apa sau acizi. Actionarile electrice sunt echipate cu indicator de pozitie iar ca grad de protectie pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice