Categorii produse

Schimbatoare de caldura

Arata toate cele 4 produse

 • Schimbator de caldura tubular vertical

  Schimbatoare de caldura tubulare verticale

  Acest tip de schimbatoare de caldura tubulare cu montaj vertical sunt potrivite mediilor de lucru care vechiculeaza abur, apa, aer condensat. Pot fi utilizate si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.

  Schimbatoarele opereaza la o temperatura de lucru cuprinsa intre -10°C si +250°C. Acestea se confectioneaza din otel inoxidabil, are izolatie termica si conexiune intre flanse. Acestea se instaleaza  vertical cu suporturi speciale pe pereti sau podele.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Scimbatoare de caldura tubulare orizontale

  Schimbatoare de caldura tubulare orizontale

  Schimbatoarele de caldura tubulare orizontale sunt potrivite mediilor de lucru care vehiculeaza abur, apa. Pot fi utilizate si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.

  Schimbatoarele opereaza la o temperatura de lucru cuprinsa intre -10°C si +250°C. Acestea se confectioneaza din otel inoxidabil, are izolatie termica si conexiune intre flanse.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Schimbator de caldura brazat

  Schimbatoare de caldura brazate

  Schimbător de căldură cu plăci lipite. Aplicare: diverse aplicații industriale, congelatoare, pompe de căldură, hidraulice, puncte de încălzire individuale.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Schimbatoare de caldura in placi

  Schimbatoare de caldura in placi

  Schimbatoarele de caldura in placi se utilizeaza pentru asigurarea unui transfer de caldura eficient, necesitand mai putin spatiu pentru instalare si un continut redus de lichid pentru operare.Schimbatoarele de caldura in placi se  utilizeaza in  instalatii pentru  a  produce  agent termic sau  apa calda menajera intr-un mod mult mai  eficient  decat instalatiile clasice  cu  serpentina.

  Fisa tehnica Detalii tehnice