Categorii produse

Accesorii pentru instalatii

Arata 1–50 din 86 produse

 • Ventile de amestec patru cai VRB

  Ventile de amestec cu 4 căi, seria VRB140

  Ventile de amestec cu 4 căi, seria VRB140 au fost proiectată pentru sistemele bivalente, de exemplu, acolo unde există două surse de căldură conectate în serie sau paralel. Cu un servoregulator Esbe, ventilele VRB140, asigură prioritatea între două surse de căldură. Pentru o bună operare manuală, rozeta de reglaj este anitderapantă şi are limitatoare la capetele cursei de 90. Scala de reglaj poate fi inversată şi rotită permiţând multe poziţii de montare. Datorită sistemului compact de cuplare a servomotorului pe ventil, ansamblul, are o stabilitate foarte bună. Marcarea cu simboluri distincte a celor 4 porturi minimizează riscul instalării eronate. Toate părţile componente sunt înlocuibile fără demontarea ventilului. Scurgeri 0,5% din kvs. Destinate doar pentru sisteme hidraulice închise.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Ventle de amestec trei cai VRG

  Ventile de amestec trei cai VRG seria 230

  Ventile de amestec trei cai VRG seria 230  reprezintă o gamă de ventile de amestec compacte, cu pierderi reduse, realizate dintr-un aliaj special de alamă DZR, care permite utilizarea ca ventil de comutaţie / derivaţie în aplicaţii cum ar fi: comutare agent termic de pe încălzire pe ACM, reglare de zonă, comutare agent termic solar între rezervor şi boiler, comutare sistem de pe încălzire pe răcire, pompe de căldură. Pentru o acționare manuală ușoară, ventilele sunt echipate cu rozetă antiderapantă și cu opritoare la un unghi de lucru de 90°. Scala de reglaj poate fi inversată şi rotită permiţând o mare varietate de poziţii de montaj. Toate componentele interne sunt înlocuibile, fără a fi necesară demontarea din instalaţie. Destinate doar pentru instalațiile cu circuite închise.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • ventile de amestec manuale

  Ventile de amestec manuale

  Ventilele de amestec sunt folosite in aplicatii de incalzire si ventilatie. In urma amestecului dintre agentul de pe retur cu cel de pe tur rezulta temperatura dorita la iesirea din ventil. Amestecul se poate realiza manual sau cu ajutorul unui servomotor.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • ventile de amestec electrice

  Ventile de amestec electrice

  Ventilele de amestec cu servomotoare sunt detinate utilizarii in aplicatii casnice sau industriale pentru automatizarea instalatiilor de incalzire sau ventilatie. Servomotoarele sunt reversibile si pot fi echipate cu contacte auxiliare ce sunt actionate de discuri cu came prin a caror ajustare se poate obtine un unghi de operare de 30º la 80º.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Alimentator automat VF 06

  Ventil combinat de încărcare a instalaţiei VF06

  Ventil combinat de încărcare a instalaţiei VF06 este o combinaţie între un reductor de presiune, o clapetă de reţinere şi un ventil de închidere. Aceste ventile sunt dedicate sistemelor de încălzire închise, permit o umplere simplă şi sigură a sistemului. Conform standardelor DIN se recomandă deconectarea sau închiderea ventilului după încărcarea sistemului. Opţional se poate monta un manometru. Model cu scaun echilibrat, dotat cu semi-olandez și rozetă cu scală gradată. Racorduri filetate interior și exterior la ambele capete.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • ventile de derivatie

  Ventile de derivatie

  Acest tip de vane permit derivarea automata a fuidelor in instaltiile de incalzire.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Regulator debit V5005TY

  Regulator automat de debit si vana de control V5005TY

  Regulatoare automate de debit destinate instalaţiilor de ventilo-convectoare, tavane răcite,  sistemelor mici de încălzire sau răcire pentru realizarea reglajului automat al debitului şi control on/off sau proporțional. Fiecare regulator automat este echipat cu un limitator de debit maxim pentru a permite limitarea debitului şi echilibrarea sistemului controlat. V5005TY este o soluţie ce combină o vană de reglare cu un ventil de echilibrare automat care funcţionează independent de presiune. Pot funcţiona şi fără servomotor realizând doar echilibrarea automată a debitului independent de fluctuaţiile de presiune. Setarea se face foarte confortabil din exterior chiar cu servomotorul montat. Pentru funcționare optimă V5005TY necesită o presiune de pompare minimă, conform tabelului. Debitul continuu prin ventil crează un efect de autocurățare împiedicând depunerile.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Supapa de descarcare la supratemperatura STS 20S

  Supapa de descarcare la supratemperatura STS 20S

  Supapa de descarcare la supratemperatura STS 20S este destinată circuitelor de încălzire închise cu cazane pe combustibil solid şi cu o putere de maxim 95kW, acestea permit o exploatare simplă şi sigură  eliminând riscul supraîncălzirii. Când temperatura atinge valoarea setată de deschidere senzorul acţionează asupra ventilului, deschizându-l. Apa descărcată din instalaţie este înlocuită în cazan scăzând temperatura, prevenind supraîncălzirea acestuia. Pentru o siguranță sporită STS20S este prevăzut cu doi senzori de imersie încorporaţi în aceeaşi teacă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Ventil echilibrare Kombi 2 plus

  Ventile de echilibrare Kombi 2 Plus

  Ventile de echilibrare Kombi 2 Plus sunt  ventile standard de echilibrare pentru returul instalaţiilor de încălzire sau climatizare, asigură măsurarea şi echilibrarea, închiderea, drenarea şi umplerea sistemului. Ventilele sunt dotate standard cu ştuţuri de măsură SafeCon™ pentru conectarea unui calculator de debit ce permite efectuarea măsurării şi a echilibrării sistemului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Ventile de echilibrare Kombi F II

  Ventile de echilibrare Kombi F II

  Ventilele de echilibrare Kombi F II  sunt ventile de echilibrare standard cu flanşe. Se utilizează pentru echilibrarea hidraulică a sistemelor de încălzire cu apă fierbinte pompată şi în sistemele de climatizare; se montează pe returul instalaţiilor. Ventilele sunt dotate standard cu prize SafeCon™ de măsurare a presiunii înainte şi după ventil pentru efectuarea echilibrării.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • ah1000

  Ventile de zonă cu 2 cai şi servomotoare on/off AH1000

  Ventile (vane) seria VC, cu comanda închis/deschis echilibrate pentru închidere la presiuni diferenţiale mari, cu resort electric pentru revenirea la poziţia de siguranţă. Înlocuirea servomotorului se face fără drenarea sistemului sau izolarea ventilului. Prinderea servo-motorului pe ventil este realizată cu sistem baionetă. Camele din interiorul servomotorului decuplează motorul la capăt de cursă, după acţionarea completă. Doar pentru circuite închise.
  Dacă presiunea de închidere (de pompare) este mai mare de 4 bar instalaţia va fi prevăzută cu regulator de presiune diferenţială (ex. bypass automat DU145) sau pompe cu turaţie variabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • MQ6000

  Ventile de zonă cu 3 cai şi servomotoare on/off MQ6000

  Ventile (vane) seria VC, cu comanda închis/deschis echilibrate pentru închidere la presiuni diferenţiale mari, cu resort electric pentru revenirea la poziţia de siguranţă. Înlocuirea servomotorului se face fără drenarea sistemului sau izolarea ventilului. Prinderea servo-motorului pe ventil este realizată cu sistem baionetă. Camele din interiorul servomotorului decuplează motorul la capăt de cursă, după acţionarea completă. Doar pentru circuite închise.
  Ventile 3 căi de comutaţie on/off. Portul permanent deschis este AB (în partea inferioară), sub acţiunea servomotorului, ventilul comută de pe portul A pe portul B şi invers.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Ventil termostatic de amestec VTA 322-522

  Ventile termostatice de amestec pentru incalzire in pardoseala si ACM

  Ventile termostatice de amestec pentru incalzire in pardoseala si ACM Seria VTA Premium  asigură o reglare foarte precisă a temperaturii apei calde menajere la chiuvete sau duşuri. Reacţia rapidă a termostatului (elementului sensibil interior) şi a ventilului echilibrat la presiuni diferenţiale fac din seria VTA Premium un echipament ce asigură schimbări nesesizabile de temperatură (max. 2°C pentru max. 1-2 secunde) indiferent de variaţia presiunii dintre apă caldă şi rece. Ventilele sunt echipate cu sistem anti-opărire ce asigură automat oprirea apei calde în cazul lipsei apei reci; apa rece este oprită deasemenea la lipsa apei calde. Menţinerea temperaturii este prioritară debitului. Instalarea este recomandată în instalaţiile sanitare în care: temperatura apei este ridicată temporar la peste 60°C pentru realizarea protecţiei anti-legionela (corpul uman este expus la arsuri de gradul 3 în doar 3 secunde la temp. >60°C), ACM este preparată cu un boiler solar; sistemele unde există variaţii ale presiunii între apa rece şi apa caldă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • ZRS234

  Ventile de zonă motorizate on/off, cu resort arc, seria ZRS 234

  Ventile cu resort arc și comandă pe 2 fire pentru control de zonă, pompe de căldură, încălzire. Doar pentru circuite închise.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • ZRS224

  Ventile de zonă motorizate on/off, cu resort arc, seria ZRS 224

  Ventile cu resort arc și comandă pe 2 fire pentru control de zonă, pompe de căldură, încălzire. Doar pentru circuite închise.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • vzc161

  Ventile de zonă cu 3 căi motorizate on/off, seria VZC- 161

  Seria VZC de ventile (vane) de comutaţie/derivaţie este destinată a fi utilizată în aplicaţii ca: pompe de căldură, încălzire prin pardoseală, control de zonă, ventilo-convectoare sisteme solare. Ventilele VZC sunt fabricate din alamă DZR şi sunt capabile să schimbe rapid direcţia de curgere între cele două circuite. Portul permanent deschis este AB (în partea inferioară), sub acţiunea servomotorului, ventilul comută de pe portul A pe portul B şi invers. Dotat cu microprocesor cu funcţie anti-gripare ce acţionează automat motorul după fiecare săptămână întreagă de staţionare. Doar pentru circuite închise.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • vzc162

  Ventile de zonă cu 3 căi motorizate on/off, seria VZC- 162

  Seria VZC de ventile (vane) de comutaţie/derivaţie este destinată a fi utilizată în aplicaţii ca: pompe de căldură, încălzire prin pardoseală, control de zonă, ventilo-convectoare sisteme solare. Ventilele VZC sunt fabricate din alamă DZR şi sunt capabile să schimbe rapid direcţia de curgere între cele două circuite. Portul permanent deschis este AB (în partea inferioară), sub acţiunea servomotorului, ventilul comută de pe portul A pe portul B şi invers. Dotat cu microprocesor cu funcţie anti-gripare ce acţionează automat motorul după fiecare săptămână întreagă de staţionare. Doar pentru circuite închise.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Ventil termic pentru cazane VTC 500

  Ventile termice de amestec pentru cazane pe lemn VTC 500

  Ventile termice de amestec pentru cazane pe lemn VTC 500 sunt ventile termice de  amestec pentru cazanele pe combustibil solid destinat sa  asigure protectia la temperaturi prea scazute pe returul cazanelor crescand astfel eficienta,reducand formarea gudronului,coroziunea si marind astfel durata de viata a cazanului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • VC

  Servomotoare pentru ventilele cu 2 sau 3 căi din seria VC

  Servomotoare on/off cu revenire electrică (fără resort arc) la poziţia iniţială.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • vczz

  Piese de schimb pentru ventilele cu 2 şi 3 căi din seria VC

  Piese de schimb pentru ventilele cu 2 şi 3 căi din seria VC

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • flanse aluminiu

  Flanse aluminiu

  Flansele din aluminiu sunt utilizate pentru instalatii care sunt concepute a fi construite din teava de aluminiu.

   

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • flanse otel

  Flanse otel

  Flansele din otel sunt folosite in instalatiile industriale, apa, abur, aer si alte fluide compatibile cu materialul de executie. Folosirea flanselor usureaza montarea si demontarea echipamentelor, robinetilor din instalatie.

  Detalii tehnice

 • flanse inox

  Flanse inox

  Flansele din inox sunt utilizate in instalatiile unde fluidul vehiculat este un fluid coroziv sau in instalatiile din industria alimentara, chimica si petrochimica.

   

  Detalii tehnice
 • 2503

  Adaptor cu flansa 2503

  Cuplaj universal cu autoblocare  cu toleranță largă din fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și retelele de distributie apa.Cu toc de sprijin care permite montarea supapelor wafer. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acord  ACS si WRAS  pentru apă potabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 2509

  Adaptor cu flansa 2509

  Cuplaj universal cu autoblocare  cu toleranță largă din fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și retelele de distributie apa.Cu toc de sprijin care permite montarea supapelor wafer. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acord  ACS si WRAS  pentru apă potabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 2502

  Adaptor cu flansa 2502

  Cuplaj universal  cu toleranță largă din fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și retelele de distributie apa. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acord  ACS   pentru apă potabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 2504

  Adaptor cu flansa 2504

  Cuplaj universal cu autoblocare  cu toleranță largă din fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și retelele de distributie apa. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acord  ACS   pentru apă potabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 2501

  Adaptor cu flansa 2501

  Cuplaj universal cu autoblocare  cu toleranță largă din fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și retelele de distributie apa.Cu toc de sprijin care permite montarea supapelor wafer. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acord  ACS si WRAS  pentru apă potabilă. Nu este potrivit pentru tevi din PE.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 2508

  Cuplaj universal 2508

  Cuplaj universal cu autoblocare  cu toleranță largă din fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și retelele de distributie apa. Inel de blocare din oțel turnat. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acord francez  ACS pentru apă potabilă. Potrivit pentru tevi din PVC & PE.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 2507

  Cuplaj universal 2507

  Cuplaj universal cu autoblocare  cu toleranță largă din fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și retelele de distributie apa. Inel de blocare din oțel turnat. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acord francez  ACS pentru apă potabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 2505

  Cuplaj universal 2505

  Cuplaj universal cu toleranță largă din  fontă ductilă pentru alimentare cu apă, apă potabilă, irigatii și distribuție a apei. Montare directa pe teava fara a demonta fitingul. Acordul francez  ACS pentru apă potabilă. Compatibile pentru tevi rigide din fonta  , otel  sau PVC. Nu sunt compatibile pentru tevi din PE.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Fitinguri fonta

  Fitinguri fonta

  Fitingurile din fonta se utilizeaza la realizarea instatiilor de apa.Cu  ajutorul  lor  se usureaza realizarea  traseelor mai usor si  totodata se pot  demonta  sau  monta  robinetii si alte  accesorii pentru  instalatii .

  Fisa tehnica Fisa tehnica 2 Detalii tehnice
 • Fitinguri otel

  Fitinguri otel

  Fitingurile otel se utilizeaza in constructia instalatiilor tehnologice care folosesc teava de otel.

  Detalii tehnice
 • fitinguri inox

  Fitinguri inox

  Fitingurile din inox sunt utilizate in industria chimica și farmaceutica, industria petrochimica, instalații hidraulice, termice, abur, aer comprimat, etc.

   Fisa tehnica

  Fisa tehnica 2070-2090 Detalii tehnice
 • Fitinguri sudura

  Fitinguri sudura

  Fitingurile sudura sunt utilizare in constructia instalatiilor tehnologie de apa, abur, alte fluide compatibile cu materialul.

  Detalii tehnice
 • ezc

  Fitinguri sertizare otel galvanizat

  Fitingurile sertizare  otel se utilizeaza in constructia instalatiilor tehnologice care folosesc teava de otel.

  Fisa tehnica Fisa tehnica 2 Detalii tehnice
 • I.CS45_0

  Fitinguri sertizare inox

  Fitingurile sertizare inox  se utilizeaza in constructia instalatiilor tehnologice care folosesc teava de inox .

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 703b-raccord-bicone-manchon-egal

  Fitinguri alama

  Fitingurile  din alama se utilizeaza in instalatii  sanitare si de incalzire.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 810-raccord-pe-droit-femelle

  Fitinguri alama pentru tevi din PE

  Fitingurile  din alama se utilizeaza pentru tevile din polietilena.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 5001a-courbe-cuivre-90-mf

  Fitinguri cupru

  Fitingurile pentru sudura din cupru se utilizeaza in constructia instalatiilor tehnologice de incalzire ,climatizare , distributie apa rece si calda ,ulei si gaz.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • aerisitoare standard

  Aerisitoare standard

  Aerisitoarele standard sunt utilizate in instalatiile mici de apa pentru eliminarea aerului acumulat in conducte.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Poza aerisitor automat-debite mari--P551

  Aerisitoare debite mari

  Aerisitoarele debite mari  sunt utilizate in instalatiile de apa rece, termica, pentru eliminarea automata a aerului.Permite evacuarea aerului si la o presiune maxima de 10 bar.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • aerisitoare compacte

  Aerisitoare compacte

  Aerisitoarele compacte sunt utilizate in instalatiile de apa rece, termica, pentru eliminarea automata a aerului.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • 7040

  Robinet automat de aerisire-dezaerisire

  Aerisitoarele sunt utilizate in retelele de transport si distributie a apei potabile cu temperatura de maxim +70°C pentru aerisirea si dezaerisirea conductei.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • aerisitoare solare

  Aerisitoare solar

  Aerisitoarele solare sunt utilizate in instalatiile unde temperatura apei poate atinge maxim 180 grade Celsius. Sunt folosite pentru eliminarea aerului din aceste instalatii.

  Fisa tehnica

   

  Detalii tehnice
 • Aerisitor otel AE20

  Aerisitoare otel AE20 / AE32

  Aerisitorul din oțel carbon AE20 si AE32 elimină aerul din instalatiile de apa rece si apa supraincalzita  și este, de asemenea, potrivit pentru toate lichidele compatibile cu constructia.

  Fisa tehnica AE 20 Fisa tehnica AE 32 Detalii tehnice
 • Aerisitor inox ae16ss

  Aerisitoare inox AE16SS / AE30SS

  Dispozitivul de eliminare a aerului din  inox AE16SS/AE30SS elimină aerul din  sisteme de incalzire si aer conditionat  și sunt  compatibile cu lichide  necorozive si periculoase.

  Fisa tehnica AE16SS Fisa tehnica AE30SS Detalii tehnice
 • HA51 Aerisitor

  Aerisitoare fonta HA 51

  Aceste produse sunt utilizate pentru aerisirea automata a instalatiilor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • HA52 Aerisitor

  Aerisitoare fonta HA 52

  Aceste produse sunt utilizate pentru aerisirea automata a instalatiilor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • PF20 Aerisitor

  Aerisitoare fonta PF20

  Aceste produse sunt utilizate pentru aerisirea automata a instalatiilor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice