Categorii produse

Manometre abur

Arata toate cele 3 produse

 • Manometru 2385RV13D

  Manometre inox pentru instalatie abur

  Manometru reîncărcabil din oțel inoxidabil cu cadran uscat pentru abur, rețele de gaze și lichide agresive nevâscoase și  cristalizatoare. Manometrul poate fi montat pe 0 membrana de separatie. Separatorul este destinat echipamentelor de manometre, transmițătoare de presiune și presostate care nu pot fi  în contact cu un fluid coroziv , vâscos sau cristalizant, a cărui presiune măsoară. Rezistent la șocuri și vibrații.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Manometru Total Inox (1)

  Manometre abur inox

  Manometre abur inox sunt utilizate in aplicatiile industriale pentru masurarea presiunii din instalatiile de abur. Trebuie montate cu un sifon (spirala) de racire pentru a rezista la temperaturi mai mari de 100ºC.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Manometru P-201

  Manometre abur otel

  Manometrele abur otel sunt utilizate in aplicatiile industriale pentru masurarea presiunii din instalatiile de abur. In functie de aplicatii sau cerinte pot fi livrate cu carcasa otel, carcasa inox, sau total inox. Cele cu carcasa din otel sau carcasa de inox si racord alama trebuie montate cu un sifon (spirala) de racire pentru a rezista la temperaturi mai mari de 100ºC.

  Fisa tehnica Detalii tehnice