Categorii produse

Sisteme de filtrare

Arata toate cele 10 produse

 • filtre-cu-purjare-ff06

  Filtre cu purjare FF06

  Filtre cu purjare FF06 asigura o alimentare continua cu apa filtrata. Filtrul opreste patrunderea particulelor, cum ar fi particule de rugina, fire de tesaturi sau particule de nisip. Sedimentele colectate pe fundul vasului de filtru, pot fi indepartate foarte simplu, prin agatarea cu varful unui deget. Compacte in dimensiuni, aceste filtre au fost proiectate pentru montaj in locuri cu spatiu limitat.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtru-reductor-fk06

  Filtru reductor FK06

  Filtrele FK06 opresc patrunderea impuritatilor, cum ar fi particule de rugina, fire de tesaturi sau particule de nisip. Sedimentele colectate pe fundul vasului de filtru, vor fi purjate prin robinetul din partea inferioara a filtrului. Reductorul de presiune previne daunele cauzate de suprapresiuni si reduce consumul de apa. Filtru reductor FK06 corespunde cerintelor DIN/DVGW.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtru-reductor-autocuratitor-cu-spalare-in-contracurent-fkn74cs-primus

  Filtru reductor autocuratitor cu spalare in contracurent FKN74CS Primus

  Filtru reductor auto-curatitor cu spalare in contracurent FKN74CS Primus necesita o presiune minima de 1.5 bar si este echipat cu un reductor ce inchide la debit zero si mentine o presiune constanta indiferent de fluctuatiile de presiune din instalatie. Impuritatile sunt purjate prin robinetul din partea inferioara a filtrului.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-autocuratitoare-cu-spalare-in-contracurent-fn74cs

  Filtre autocuratitoare cu spalare in contracurent FN74CS

  Filtrele autocuratitoare cu spalare in contracurent FN74CS asigura o alimentare continua cu apa filtrata. Pentru spalarea in contracurent este necesara o presiune de minim 1,5 bar la iesirea din filtru. Purjarea poate fi efectuata manual sau optional automat cu servomotorul programabil.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-autocuratitoare-cu-spalare-in-contracurent-f76s-f76cs

  Filtre autocuratitoare cu spalare in contracurent F76S – F76CS

  Filtrele autocuratitoare cu spalare in contracurent F76S – F76CS asigura o alimentare continua cu apa filtrata. Filtrul fin impiedica patrunderea corpurilor straine, cum ar fi particule de rugina, fire de canepă si boabe de nisip. Aparatele corespund cerintelor specificatiilor actuale DIN / DVGW .

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-centrifugale

  Filtre centrifugale

  Filtrele centrifugale sunt folosite pentru eliminarea impuritatilor de pe traseele de conducte de-a lungul circuitului de la sursa de apa si pana la consumator. Acest tip de fltre contin o elice din material sintetic care genereaza forta centrifuga necesara procesului de filtrare. Impuritatile acumulate se pot observa in bolul transparent din material plastic rezistent, de la baza filtrului si se pot purja, prin simpla deschidere a ventilului de vidanjare. Impuritatile cele mai fine sunt retinute de un manson din fibre sintetice netesute.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • filtre-autocuratitoare-cu-spalare-in-contracurent-f78ts

  Filtre autocuratitoare cu spalare in contracurent F78TS

  Filtrele autocuratitoare cu spalare in contracurent F78TS sunt recomandate pentru aplicatii unde se vehiculeaza debite ridicate. Ele pot fi folosite in cladiri rezidentiale mari, pentru alimentarea centralizata cu apa potabila si in aplicatii comerciale sau industriale. Filtrele pot fi echipate cu un servomotor cu ceas programator sau un presostat. Utilizarea unui filtru intr-un sistem previne patrunderea corpurilor straine, cum ar fi particule de rugina, fire de canepa si boabe de nisip.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-rezidentiale-etf-junior

  Filtre rezidentiale ETF Junior

  Filtre rezidentiale ETF Junior sunt folosite pentru filtrarea apei potabile din aplicatiile rezidentiale si mica industrie (brutarii, patiserii, etc), avand ca scop eliminarea impuritatilor din apa (nisip, argila, etc) a gustului, mirosului, culorii, clorului si a substantelor organice.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-polipropilena-cu-discuri

  Filtre polipropilena cu discuri

  Filtrele din polipropilena cu discuri sunt utilizate pentru filtrarea apelor din rauri, canale, lacuri si fantani.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • sisteme-de-filtrare-industriale

  Sisteme de filtrare industriale

  Sistemele de filtrare industriale sunt special dimensionate pentru filtrarea apei destinate comunitatilor, blocurilor de locuinte, restaurantelor, hotelurior sau pensiunilor, precum si pentru utilizarea in aplicatii industriale. Filtre cu carbune activ: reducerea eficienta a clorului, gustului, mirosului si a altor contaminanti organici. Filtre multi-media: reducerea eficienta a sedimentelor si macroparticulelor dintr-o sursa de apa. Din punct de vedere conexiuni sunt disponibile conexiuni de 1” si 2”.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice