Categorii produse

Debitmetre

Arata toate cele 7 produse

 • Debitmetre test incendiu

  Debitmetre test incendiu

  Debitmetre test incendiu sunt debitmetre de tip diafragmă cu flanșă calibrata pentru debite mari. Pot fi folosite in industria chimica, petrochimica, celulozei, alimentara, farmaceutica, minerit, metalurgii, etc.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Idroset-CF

  Debitmetru cu reglaj

  Debitmetrele cu reglaj  sunt echipamente destinate a calibra și regla debitul  din sistemele de distribuție.Datorită designului inovativ bazat pe noua tehnologie patentată, debitul poate fi ușor calibrat și citit fără a fi necesare niciun fel de scule sau aparate de măsură specializate. Aceste ventile îndeplinesc rolul de echipament de diagnoză instantanee și monitorizare a performanțelor sistemului funcție de debit.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • debitmetru-acrilic-ds

  Debitmetru acrilic DS

  Debitmetru acrilic cu flotor tip DS cu robinet de reglare este conceput pentru masurarea directa si reglarea debitelor mici de apa, aer si gaze neutre. Optional, poate fi echipat cu unul sau doua contacte de alarma. Sensul de montaj este vertical, curgere ascendenta. Conectarea este in filet NPT. Poate fi montat pe panou.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debitmetre-inox-cu-flotor

  Debitmetre inox cu flotor

  Debitmetre inox cu flotor sunt destinate masurarii debitelor de apa, aer si altor fluide compatibile din industria chimica, industria tratarii apelor sau din retelele cu fluide industriale. Constructia este total inox 316L, flotor inox 316 cu tub din sticla. Racordarea se face prin filet G, montaj vertical, fluid ascendent.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debitmetre-policarbonat-cu-flotor

  Debitmetre policarbonat cu flotor

  Debitmetrele cu flotor SF sunt utilizate pentru masurarea in linie a debitelor de apa. Deplasarea flotorului permite miscarea directa pe scala. Datorita faptului ca flotorul este montat pe un arc permite montarea debitmetrului in pozitie verticala sau orizontala. Corpul este realizat din policarbonat. Racorduri filetate din oțel inoxidabil. Acest model are un contact electric reglabil optional pentru feedback-ul pe o linie de flux.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debimetre-magnetice-mf200e

  Debimetre magnetice MF200E

  Debitmetrele cu transmisie magnetica sunt destinate masurarii in linie a debitelor de apa. Deplasarea unui plutitor magnetic permite miscarea acului pe scara. Citirea debitului se face pe cadran. Constructie inox 316, racord filetat G. Montarea in pozitie verticala, flux ascendent.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debitmetre-magnetice-inox-br250s

  Debitmetre magnetice inox BR250S

  Debitmetre magnetice din inox tip BR250S sunt utilizate pe masurarea in linie a debitelor de apa. Deplasarea unui plutitor magnetic permite miscarea acului pe scara. Constructie inox 316, conexiune flanse. Montaj in pozitie orizontala cu fluxul de la stanga la dreapta. Acest model este echipat standard cu un contact electric reglabil pentru feedback-ul pe o linie de flux.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice