Categorii produse

Oale de condens bimetalice

Arata toate cele 6 produse

 • TK1

  Oale de condens bimetalice TK 1

  Oalele de condens bimetalice TK 1  au o capacitate mare de descarcare a condensului , iar constructia asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu. Oalele de condens bimetalice pot folosite in instalatiile de abur saturat, suprasaturat si nu sunt afectate de loviturile de berbec si vibratii. Pot fi montate in orice pozitie insa este recomandat ca montarea aceastora sa fie orizontala.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • oale-condens-bimetalice-otel

  Oale condens bimetal otel

  Oalele de condens bi-metalice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu. Oalele de condens bimetalice pot folosite in instalatiile de abur saturat, suprasaturat si nu sunt afectate de loviturile de berbec si vibratii. Pot fi montate in orice pozitie insa este recomandat ca montarea aceastora sa fi orizontala.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • oale-condens-cu-bimetal-inox

  Oale condens cu bimetal inox BSS 20

  Oale de condens bi-metalice corp inox BSS 20 sunt folosite pentru eliminarea condensului. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • download

  Oale condens bimetalice seria BM

  Oalele condens bimetalice seria BM pot folosite in instalatiile de abur saturat, suprasaturat si nu sunt afectate de loviturile de berbec si vibratii. Pot fi montate in orice pozitie insa este recomandat ca montarea aceastora sa fie orizontala.

  Fisa tehnica BM20SS Fisa tehnica BM 24 Fisa tehnica BM 35 Fisa tehnica BM 45 Fisa tehnica BM 80 Fisa tehnica BM 140 Detalii tehnice
 • BM-HC

  Oale condens bimetalice seria BM-HC-capacitate mare

  Oalele condens bimetalice seria BM-HC-capacitate mare pot folosite in instalatiile de abur saturat, suprasaturat si nu sunt afectate de loviturile de berbec si vibratii. Montarea aceastora trebuie  sa fie verticala.Acestea pot fi furnizate cu mai multe regulatoare bimetalice care realizează debitul solicitat.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • df15.01.jpg

  Atenuator de zgomot DF 15 pentru oale de condens

  Seria ADCA DF sunt atenuatoare de zgomot compacte concepute pentru a  dispersa evacuarea de mare viteză a oalelor de condens, atenuând zgomotul și reducand eroziunea conductelor. Aceste dispozitive sunt de obicei instalate în aval de colectoare , cum ar fi oalele de condens termodinamice sau oalele de condens cu clopot , care sunt în general asociate cu explozia de mare viteză a evacuări.

  Fisa tehnica Detalii tehnice