Categorii produse

Robineti clapa fluture

Arata toate cele 41 produse

 • 1125

  Robineti fluture manson EPDM

  Robineti fluture manson EPDM sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice. Au un gabarit mult mai mic decat robinetii cu sfera si o posibilitate de montare mai accesibila.

  Fisa tehnica 1125 Fisa tehnica 1123 Fisa tehnica 1135 Fisa tehnica 1133 Detalii tehnice
 • Robineti fluture manson NBR

  Robineti fluture manson NBR

  Robineti fluture manson NBR sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice. Au un gabarit mult mai mic decat robinetii cu sfera si o posibilitate de montare mai accesibila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture corp GGG50, clapa SS316, manseta FKM - Viton

  Robineti fluture manson FKM – VITON

  Robineti fluture manson FKM – VITON sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice. Au un gabarit mult mai mic decat robinetii cu sfera si o posibilitate de montare mai accesibila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture manseta silicon

  Robineti fluture manson SILICON

  Robineti fluture manson SILICON sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice. Au un gabarit mult mai mic decat robinetii cu sfera si o posibilitate de montare mai accesibila.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robineti fluture corp GGG50, clapa inox polisat, manseta Silicon Alimentar

  Robinet fluture manson Silicon Alimentar

  Robinet fluture manson Silicon Alimentar sunt folositi atat in instalatiile din procesele industriale din industria alimentara si farmaceutica cat si in aplicatii cu fluide cu temperatura ridicata, ulei si acizi.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture corp GGG50, clapa SS316, manseta Nitrile carboxyl

  Robineti fluture manson CARBOXIL NITRIL

  Robineti fluture manson CARBOXIL NITRIL sunt utilizati in instalatiile industriale unde se doreste o inchidere On/Off si sunt vehiculate fluide abrazive si diverse prafuri.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture corp GGG50, clapa Uranus B6, manseta Hypalon

  Robineti fluture manson HYPALON

  Robineti fluture manson HYPALON sunt folositi in instalatiile industriale unde se doreste o inchidere On/ Off si sunt vehiculate fluide oxidante si acizi.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture corp GGG50, clapa SS316-manseta PTFE

  Robineti clapa fluture corp fonta ductila, clapa inox, manon PTFE

  Robinetii clapa fluture corp fonta ductila, clapa inox, manon PTFE sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice. Au un gabarit mult mai mic decat robinetii cu sfera si o posibilitate de montare mai accesibila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture corp GGG50, clapa SS316, manseta PTFE

  Robineti fluture manson PTFE

  Robineti fluture manson PTFE sunt utilizati in instalatiile unde se doreste o inchidere On/Off si unde sunt vehiculate fluide agresive.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robineti fluture corp GGG50, clapa Aluminiu bronz, manseta NBR

  Robineti fluture clapa aluminium – bronz

  Robineti fluture clapa aluminium – bronz sunt folositi in instalatiile care vehiculeaza apa de mare.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robinet fluture corp inox, disc inox, manseta EPDM

  Robineti fluture inox manson EPDM

  Robinetii fluture inox manson EPDM sunt utilizati in instalatiile unde sunt conditii atmosferice si de lucru care pot afecta corpul robinetilor sau unde fluidele vehiculate impun acest robinet.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti fluture manson EPDM PN25

  Robineti fluture manson EPDM PN25

  Robineti fluture manson EPDM PN25 sunt robineti fluture cu corp din fonta ductila care suporta presiuni de lucru pana la 25 bar.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robineti fluture cu indicator de pozitie

  Robineti fluture cu pozitioner

  Robineti fluture cu pozitioner permit actionarea manuala On/Off a unui circuit cu posibilitatea vizualizarii pozitiei robinetului si transmiterea informatiei catre un centru de comanda. Limitatorul este echipat standard cu 2 contacte secundare. Protectia IP67 permite instalarea atat in exterior cat si in interior. Optional sunt disponibile diferite contacte si detectoare.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • bd_pho1148

  Robineti fluture incendiu

  Robineti fluture incendiu sunt utilizați pentru instalații de incendiu si sprinklere. Robineții au agrement pentru incendiu CNPP, certificat 3.1 la cerere si certificat CE.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • bd_pho1119

  Robineti fluture inox 1119

  Robineti fluture inox 1119 sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice , industria alimentara. Au un gabarit mult mai mic decat robinetii cu sfera si o posibilitate de montare mai accesibila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture Metal - Metal

  Robineti fluture METAL – METAL

  Robineti fluture METAL – METAL sunt folositi in retelele de transport si distributie apa, agent termic, fluide tehnice. Au un gabarit mult mai mic decat robinetii cu sfera si o posibilitate de montare mai accesibila.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robinet fluture otel triplu excentric

  Robineti fluture otel triplu excentrici

  Robineti fluture otel triplu excentrici utilizati in aplicatii industriale de incalzire, geotermie, frig industrial, constructii navale, petrochimie sau instalatii de abur.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robineti clapa fluture dublu excentrici corp otel PN25

  Robineti fluture manson PTFE – GRAPHITE

  Robineti fluture manson PTFE – GRAPHITE sunt utilizati in aplicatii industriale pentru presiuni mai mari de 16 bar si temperaturi ridicate .

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • tija-extensie

  Tija extensie

  Tijele de extensie se utilizeaza in aplicatii unde spatiul montajului o impune pentru a prelungi inaltimea robinetului.

  Detalii tehnice

 • roata-cu-lant

  Roata cu lant

  Roata cu lanț se folosește in aplicații unde robinetul este montat la înălțime iar operatorul ar fi nevoit sa urce pe o scara pentru al manevra. Prin intermediul lanțului operatorul are posibilitatea de a acționa robinetul de la sol.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-epdm

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson EPDM

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson EPDM sunt utilizați în aplicații industriale, instalații de incendiu, de termoficare, aplicații unde sunt vehiculate lichide compatibile cu EPDM. La cerere robineții pot fi insoțiti de certificat pentru apa potabila. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-nbr

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson NBR

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson NBR sunt utilizați in instalațiile de aer comprimat, instalații cu lichide ce conțin grăsimi, uleiuri, hidrocarburi gaze naturale, glicol si alte substanțe compatibile cu NBR. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-fkm-viton

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson FKM – VITON

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson FKM – VITON sunt utilizați in instalații unde sunt vehiculate lichide ca: acizi grăsimi, hidrocarburi, argon, glicerina, dioxid de carbon, biogaz sau alte fluide compatibile cu materialele de execuție. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-silicon

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson SILICON

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson SILICON sunt vane cu greutate redusa si ușor de montat folosindu-se in instalații unde se vehiculează fluide ca apa calda, acizi, aer sau gaze inerte. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-carboxil-nitril

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson CARBOXIL NITRIL

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson CARBOXIL NITRIL sunt utilizați in instalații unde fluidul vehiculat este apa care antrenează substanțe abrazive sau pentru pulberi abrazive, nisip, etc.Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robinetii fluture cu actionare pneumatica manson Hypalon sunt folosiți in aplicații unde fluidele vehiculate sunt acizi minerali, fosfatici, sulfurici, acetici sau fluide oxidante. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson HYPALON

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson HYPALON sunt folosiți in aplicații unde fluidele vehiculate sunt acizi minerali, fosfatici, sulfurici, acetici sau fluide oxidante. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Detalii tehnice

 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-ptfe

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE sunt utilizați in instalații unde se vehiculează fluide corozive, abur de joasa presiune sau alte fluide compatibile cu materialele de execuție. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-ptfe-graphite

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE – GRAPHITE

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE – GRAPHITE sunt dublu excentrici și sunt utilizați in încălzirea urbana, geotermie, industria frigorifica, construcții navale si petrochimie. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-metal-metal-cu-actionare-pneumatica

  Robineti fluture METAL-METAL cu actionare pneumatica

  Robineti fluture METAL-METAL cu actionare pneumatica sunt utilizati in aplicatii unde se vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robineti fluture otel triplu excentric cu actionare pneumatica

  Robineti fluture otel triplu excentrici cu actionare pneumatica

  Robineti fluture otel triplu excentrici cu actionare pneumatica utilizati in aplicatii industriale de incalzire, geotermie, frig industrial, constructii navale, petrochimie sau instalatii de abur.

  Detalii tehnice

 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-pentru-industria-alimentara

  Robineti fluture cu actionare pneumatica pentru industria alimentara

  Robineti fluture cu actioanre pneumatica pentru industria alimentara sunt utilizati in instalatiile industriale unde sunt vehiculate produse alimentare sau farmaceutice. Robinetii au corpul din inox 316 iar actionarile pneumatice pot fi din aluminiu sau inox 316. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-epdm

  Robineti fluture cu actionare electrica manson EPDM

  Robinetii fluture cu actionare electrica manson EPDM sunt utilizați în aplicații industriale, instalații de incendiu, de termoficare, aplicații unde sunt vehiculate lichide compatibile cu EPDM. La cerere robineții pot fi insoțiti de certificat pentru apa potabila. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-nbr

  Robineti fluture cu actionare electrica manson NBR

  Robinetii fluture cu actionare electrica manson NBR sunt utilizați in instalațiile de aer comprimat, instalații cu lichide ce conțin grăsimi, uleiuri, hidrocarburi gaze naturale, glicol si alte substanțe compatibile cu NBR. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-fkm-viton

  Robineti fluture cu actionare electrica manson FKM – VITON

  Robinetii fluture cu actionare electrica manson FKM – VITON sunt utilizați in instalații unde sunt vehiculate lichide ca: acizi grăsimi, hidrocarburi, argon, glicerina, dioxid de carbon, biogaz sau alte fluide compatibile cu materialele de execuție. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-silicon

  Robineti fluture cu actionare electrica manson SILICON

  Robinetii fluture cu actionare electrica manșon SILICON se utilizează in instalații unde se vehiculează fluide ca apa calda, acizi, aer sau gaze inerte. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-carboxil-nitril

  Robineti fluture cu actionare electrica manson CARBOXIL NITRIL

  Robinetii fluture cu actionare electrica manson Carboxil Nitril sunt utilizați in instalații unde fluidul vehiculat este apa care antrenează substanțe abrazive sau pentru pulberi abrazive, nisip, etc. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-hypalon

  Robineti fluture cu actionare electrica manson HYPALON

  Robinetii fluture cu actionare electrica manson Hypalon sunt folosiți in aplicații unde fluidele vehiculate sunt acizi minerali, fosfatici, sulfurici, acetici sau fluide oxidante. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-ptfe

  Robineti fluture cu actionare electrica manson FPM

  Robineti fluture cu actionare electrica manson FPM sunt utilizați in instalații unde se vehiculează fluide agresive, esente sau alte fluide compatibile cu materialele de execuție. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-electrica-manson-ptfe-graphite

  Robineti fluture cu actionare electrica manson PTFE – GRAPHITE

  Robinetii fluture cu actionare electrica manson PTFE – Graphite sunt dublu excentrici și sunt utilizați in încălzirea urbana, geotermie, industria frigorifica, construcții navale si petrochimie. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-metal-metal-cu-actionare-electrica

  Robineti fluture METAL – METAL cu actionare electrica

  Robinetii fluture metal-metal cu actionare electrica sunt utilizati in aplicatii unde se vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate. Robinetii fluture etansare metal-metal au pierderi 2% din kvs. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție si au grad de protecție IP67.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Reductor manual simplu robineti fluture

  Reductor manual cu indicator de pozitie

  Reductor manual simplu sau cu indicator de pozitie pentru robineti fluture DN 50 – DN 600  este folosit pentru a facilita manevrarea robinetilor de dimensiuni mari.

  Fisa tehnica Detalii tehnice