Categorii produse

Actionari electrice

Arata toate cele 41 produse

 • download

  Actionari electrice liniare AVF234S – AVM234S

  Servomotoarele AVM234S / AVF234S oferă automat adaptare la cursa supapei, activare de precizie și eficiență energetică ridicată cu zgomot minim de funcționare. În caz de  întrerupere a alimentării, actuatorul AVF234S rulează, acționat cu arc, în poziția respectivă de siguranță la defecțiune (tracțiune tija întinsă). În modularea funcției, poziția finală este  realizata prin întrerupătoare de cursa(limit switch).

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionari-electrice-revenire-cu-arc-ELR

  Actionari electrice liniare   ELR – Fail Safe

  Actionarile electrice revenire cu arc ELR  sunt actionari pentru modularea și deschiderea funcției de control și a tehnologiei de proces pentru controlul robinetilor . Piulița / piulița autoblocantă este condusă de un motor electric prin intermediul unui angrenaj ,comutatoarele de încărcare și limitări de oprire pentru poziții finale. În caz de pană de curent, servomotorul electric liniar funcționează cu arc condus în poziția respectivă de siguranță (axul de tracțiune fie extins sau retras).

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • images

  Actionari electrice liniare   EL 

  Actionarile  electrice liniare   EL  pentru funcționare modulată și închisă a tehnologiei de control și proces pentru operarea supapelor de control. Tija / piulița autoblocantă este acționată de un motor electric prin intermediul unui angrenaj. Întrerupătoarele de încărcare și de limită definesc opririle pentru pozițiile finale.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • SA05 +PCU

  Actionari electrice SA05-PCU , 4-20 mA

  Actionarile electrice SA05-PCU , 4-20 mA  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 50 Nm maxim.Permite controlul pozitiei robinetilor prin semnal 4-20 mA ,0-10 V sau 2-10 V.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice de reglaj si revenire TCR-T-KT

  Actionari electrice de reglaj si revenire TCR-T-KT   sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 110 Nm maxim.Permite controlul pozitiei robinetilor prin semnal 4-20 mA sau 0-10 V si revenirea la pozitia initiala cu ajutorul unui condensator.Robinetul poate fi montat normal inchis sau normal deschis. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice de reglaj TCR-T

  Actionarile  electrice de reglaj TCR-T   sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 110 Nm maxim.Permite controlul pozitiei robinetilor prin semnal 4-20 mA sau 0-10 V. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR-02R Wireless

  Actionari electrice TCR-02R Wireless

  Actionarile electrice TCR-02R Wireless  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 20 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni .Poate fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi prin sistemul LoRa ,raza de actiune fiind intre 0-3 km.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR-02D Timer

  Actionari electrice TCR-02B Modbus

  Actionarile electrice TCR-02B Modbus  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 20 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni .Acest tip de actuator functioneaza pe retea Modbus ,putand fi setati parametri diferiti de functionare.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR-02D Timer

  Actionari electrice TCR-D Timer

  Actionarile electrice TCR-D Timer   sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 20 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni permitand programarea deschiderii/inchiderii a robinetilor  cat si durata acestora.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR-C Smart

  Actionari electrice TCR-C Smart

  Actionarile electrice TCR-C Smart  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 90 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni.Permite reglarea timpului de operare si are optiunea de setare a unui punct intermediar de oprire/pornire.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice TCR-NH inchidere rapida

  Actionarile  electrice TCR-NH inchidere rapida  sunt actionari electrice cu inchidere rapida ce se utilizeaza pe robinetii sfera sau clapa fluture ce se folosesc in instalatiile de automatizare in diferite aplicatii industriale.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice TCR-N-KT 32

  Actionarile electrice TCR-N-KT 32  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 110 Nm maxim.Permite revenirea la pozitia initiala cu ajutorul unui condensator.Robinetul poate fi montat normal inchis sau normal deschis. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica T 15

  Actionari electrice T 15-15 Nm

  Actionarile electrice T 15-15 Nm  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 15 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice TCR-N

  Actionarile electrice TCR-N  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 400 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-ums-10-nm

  Actionare electrica UMS – 10 Nm

  Actionare electrica pentru robineti sfera, robineti fluture avand ISO 5211, F03/F05 asigurand o functionare sigura, consum mic de energie cu motor rezistent la intemperii. Servomotorul este prevazut cu indicator de pozitie.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-um1-36-nm

  Actionare electrica UM1 – 36 Nm

  Actionare electrica UM1 – 36 Nm este o  actionare care se  foloseste la  robinetii sfera  si  fluture realizand o inchidere Onn/Off la  o  rotatie  de  90 grade .

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrica-um2-5-50-nm

  Actionare electrica UM 2-5 – 50Nm

  Actionare electrica cu un cuplu de 50 Nm asigurand o functionare eficienta a robinetilor cu sfera si robinetilor fluture pe care sunt montate. Actionarea poate fi actionata si manual dupa scoaterea de sub tensiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-um2-7

  Actionare electrica UM 2-7 – 70 Nm

  Servomotoare electrice cu un timp de inchidere de 11 secunde ce pot fi montate pe robinete fluture sau robinete sfera cu un cuplu de 70 Nm.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-r10

  Actionare electrica R10 – 100Nm

  Actionare electrica R10 – 100Nm, pot fi montate pe robineti sfera sau robineti fluture echipati cu suport prindere conform ISO pad 5211.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrica-um3-156-nm

  Actionare electrica UM3 – 156Nm

  Actuatoarele electrice UM3 pot fi montate pe robineti sfera sau robineti fluture echipati cu suport prindere confirm ISO5211. Au  un  cuplu   de  156 N/m  asigurand  o  forta  suficienta pentru  robineti  Fluture   pana  la  DN 150 .

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-um4-250-nm

  Actionare electrica UM4 – 250 Nm

  Actionare electrice cu cuplu de rotatie ridicat de pana la 250 Nm utilizate pentru actionare robinetilor de dimensiuni mari. Servomotorul este prevazut cu roata de manevra pentru inchidere manuala.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-um5-487-nm

  Actionare electrica UM5 – 487 Nm

  Actuatoare electrice cu cuplu de rotatie de 487 Nm pot fi sunt montate pe robineti fluture sau sfera pentru automatizarea circuitelor din instalatiile industriale.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica UV

  Actionare electrica UV

  Actionarile electrice UV cu un cuplu de rotatie de la 150 la  608 Nm  pot fi montate pe robineti sfera  si robineti fluture . Actuatoarele UV sunt prevazute cu roata de manevra pentru actionare manuala.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-um6-608-nm

  Actionare electrica UM6 – 608 Nm

  Actionarile electrice UM6 cu un cuplu de rotatie de 608 Nm  pot fi montate pe robineti sfera pana la DN200 si robineti fluture pana la DN350. Actuatoarele UM6 sunt prevazute cu roata de manevra pentru actionare manuala.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-sa03-30-nm

  Actionari electrice SA03 – 30 Nm

  Actionari electrice SA03 – 30 Nm, pentru automatizare robinetilor de dimensiuni mici, avand un cuplu de 30 Nm au un grad de protectie IP67, permit un numar mare de actionari si pot fi montate atat in interior cat si in exterior.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-sa05-50-nm

  Actionari electrice SA05 – 50 Nm

  Servomotorul electric SA este utilizat pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 50 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din aluminium este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-sa05-50-nm

  Actionari electrice SA09 – 90 Nm

  Servomotorul electric SA este utilizat pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 90 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din aluminium este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Detalii tehnice
 • actionari-electrice-sa05-50-nm

  Actionari electrice inchidere lenta SA05 S

  Servomotoarele SA05 S asigura o inchidere lenta in 100 secunde si pot fi montate pe robineti fluture pana la DN100 si robineti sfera pana la 2″. Cu un design compact, carcasă din aluminiu turnat IP67 si protectie epoxy, este echipata cu un indicator vizual de pozitie 3D si comanda manuala actionata de o cheie imbus.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • SA05-SCP_5

  Actionari electrice de siguranta

  Actionari electrice de siguranta utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de maxim 50 Nm. Constructia compacta cu carcasa din aluminium este foarte bine adaptata pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture. Actuatorul revine la pozitia initiala in cazul opririi curentului. Acumulatori inclusi.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-industriale-na

  Actionari electrice industriale NA

  Servomotorul electric NA este utilizat pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu cuprins intre 60 Nm si maxim 2500 Nm. Constructia compacta cu carcasa din aluminium este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture. Ele sunt echipate cu o roata manuala de manevrare.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Poza actionare electrica -AQ

  Actionari electrice Bernard AQ

  Servomotoarele Bernard AS sunt actionari electrice care pot fi utilizate atat pentru inchiderea On/Off la 90 grade cat si pentru inchiderea in trei puncte. Actuatoarele AS pot fi dotate la cerere si cu potentiometru, temporizator sau transmitator de pozitie.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-regada

  Actionari electrice Regada

  Actionarile electrice Regada multi – turn pot fi montate pe robineti cu tija neascendenta sau ascendenta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica revenire cu arc SA03

  Actionari electrice revenire cu arc SR03

  Actionari electrice revenire cu arc SR03 pentru echiparea robinetilor sfera si fluture de mici dimeniuni cu posibilitatea revenirii la pozitia initiala la lipsa tensiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionari electrice ARI Premio

  Actionari electrici ARI – Premio

  Actionari electrice ARI – Premio pentru automatizarea on/off sau reglaj a robineti ventil.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Actionari electrice revenire cu arc ELR

  Actionari electrice revenire cu arc ELR

  Actionari electrice revenire cu arc ELR pentru modulare si actionarea inchis / deschis a robinetilor de control. In caz de lipsa tensiune, revenirea la pozitia initiala se realizeaza cu ajutorul arcului.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • actionari-electrice-auma

  Actionari electrice Auma

  Actionarile electrice Auma tip SA sunt destinate motorizarii robinetilor liniari cu tija ascendenta sau tija neascendenta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica AUMA PROFOX

  Actionari electrice Auma PROFOX

  Actionarile electrice Auma tip PROFOX sunt destinate motorizarii robinetilor  cu cuplu maxim de 600 Nm.

  Detalii tehnice
 • actionari-electrice-atex

  Actionari electrice ATEX

  Actionare electrica cu certificare AntiEx ( ATEX II 2 G EExd II B T4 ) utilizata pentru automatizarea robinetelor fluture si robinetelor sfera .

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-reglaj

  Actionari electrice de reglaj

  Actionari electrice de reglaj utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de maxim 150 Nm.  Constructia compacta cu carcasa din aluminium este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture. Include card control 4 – 20 mA sau 0-10V.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-inchidere-rapida-ufast

  Actionare electrica inchidere rapida UFAST

  Servomtoarele UFAST cu inchidere rapida in 1 secunda pot echipa robineti fluture sau sfera cu un cuplu maxim de 40 Nm. Constructie compacta cu carcasa plastic si protectie IP65.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • actionari-electrice-inchidere-lenta-um

  Actionare electrica inchidere lenta UM

  Actionarile electrice cu inchidere lenta tip UM au un timp de inchidere mare, fiind recomandate in aplicatii unde exista riscul aparitiei lovituilor de berbec datorita inchiderii rapide a robinetilor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice