Categorii produse

Supape de descarcare

Arata toate cele 6 produse

 • supapa-descarcare-pvc

  Supapa descarcare PVC

  Supapa descarcare PVC este utilizata in special in aval de pompele volumetrice pentru a mentine o presiune constanta dupa ea. Surplusul de presiune este eliminat si revine in rezervorul de alimentare al pompelor.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • supapa-descarcare-pp

  Supapa descarcare PP

  Supapa descarcare PP (polipropilena) este utilizata pentru mentinerea unei presiuni constante in amonte de locul lor de montaj.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • supapa-descarcare-pvdf

  Supapa descarcare PVDF

  Supapa descarcare PVDF este utilizata in instalatiile unde se vehiculeaza fluide ca apa, acizi si baze. Aceste supape mentin o presiune constanta in amont.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • hidro-ejector-pvc

  Hidro-ejector PVC

  Hidro-ejectoarele PVC sunt utilizate in aplicatii curente, este un dispozitiv de aspirare a apei, fluidelor acide si bazice, folosind un fluid sub presiune pentru a crea un efect venturi.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • hidro-ejector-pp

  Hidro-ejector PP

  Hidro-ejectorele PP sunt utilizate pentru aspiratia prin sistemul venturi a unor fluide dintr-un recipient in care sunt depozitate diferite fluide. Aspiratia se realizeaza cu ajutorul presiunii unui fluid.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • hidro-ejector-pvdf

  Hidro-ejector PVDF

  Hidro-ejectoarele PVDF sunt utilizate pentru absorbtia fluidelor cu ajutorul presiunii unui alt fluid prin efectul venturi. Astfel este nevoie de utilizarea altor surse de energie pentru vehicularea fluidului ce trebuie absorbit.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice