Categorii produse

Sistem de transmitere la distanta LoRaWAN

Arata toate cele 4 produse

 • LORA-PULSE MODUL

  Modul LORA – PULS

  Modulul LoRaWAN LORA-PULSE este conceput pentru a funcționa în combinație cu orice dimensiune de marcă și versiune a apometrelor echipate cu ieșire de impuls și mai ales cu modulul de ieșire de impuls B METERS ’IWM-PL3 și IWM-PL4. Acest lucru permite transmiterea datelor și alarmelor înregistrate de contoare prin intermediul unei rețele LoRaWAN în toate cazurile în care modulul integrat nu poate fi utilizat sau în care este necesar să se îndepărteze modulul de la contor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-LR1 Modul Radio

  Modul Radio RFM-LR1

  Modulul Radio RFM-LR1 a fost conceput pentru a permite citirea wireless de la distanță în diferite tipuri de aplicații din sectorul rezidențial. Modulul radio datorită prezenței țintei optice în cadranul contorului permite citirea consumului de volum fără restricții de acces la site datorită tehnologiei radio Long Range LoRa și conformitatea cu standardul LoRaWAN poate fi intergatată în multi -rețele de servicii.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-LR4 Generator de impulsuri

  Generator de impulsuri IWM-LR4

  Generatorul de impulsuri IWM-LR4 a fost conceput pentru a permite citirea la distanță fără fir în diferite tipuri de aplicații, din sectorul rezidențial până în sectoarele comerciale și industriale.Modulul radio datorită prezenței țintei inductive în cadranul contorului permite citirea consumului de volum fără constrângeri de acces la site datorită tehnologiei radio LoRa Long Range și conformitatea cu standardul LoRaWAN poate fi integrată în multi -rețele de servicii.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-LR3 -generator de impulsuri

  Generator de impulsuri IWM-LR3

  Generatorul de impulsuri IWM-LR3 a fost conceput pentru a permite citirea la distanță fără fir în diferite tipuri de aplicații, din sectorul rezidențial până în sectoarele comerciale și industriale.Modulul radio datorită prezenței țintei inductive în cadranul contorului permite citirea consumului de volum fără constrângeri de acces la site datorită tehnologiei radio LoRa Long Range și conformitatea cu standardul LoRaWAN poate fi integrată în multi -rețele de servicii.

  Fisa tehnica Detalii tehnice