Categorii produse

Accesorii robineti reglaj

Arata toate cele 9 produse

 • download

  Pozitioner Samson 4763

  Poziționerul Samson 4763  cu acțiune simplă  (electro-pneumatic) este proiectat să funcționeze cu aplicații industriale generale. Acest poziționer poate fi montat pe actuatoare liniare prin IEC NAMUR.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Pozitioner

  Pozitioner electro-pneumatic TZDIC

  Pozitionerul electro-pneumatic TZIDC este un poziționer configurabil electronic cu capabilități de comunicare concepute pentru montare pe actuator pneumatic liniar  sau actuatoare rotative. Are un design mic și compact, un modular construcție și un raport cost-performanță excelent. Determinarea complet automată a parametrilor de control și adaptare până la elementul de control final produce economii considerabile de timp și un comportament de control optim.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • pe986

  Pozitioner electro-pneumatic PE986

  Poziționerul electro-pneumatic  PE986 necesită un semnal de intrare de 4 ÷ 20 mA pentru actuatorul de comandă proporțională. Pozitionerul compară semnalul de ieșire de la un controler cu poziția feedback și variază un semnal pneumatic de ieșire către actuator în consecinţă. Prin urmare, poziția actuatorului este garantată pentru orice semnal de ieșire al controlerului și efectele variației presiune diferențială.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • pp981-jpg-jpg-1

  Pozitioner pneumatic PP981

  Poziționetorul  PP 981 necesită un semnal de intrare de 0,2 ÷ 1bar (3 ÷ 15psi) pentru actuatorul de control proporțional. Poziționerul compară semnalul de ieșire de la un controler cu feedback-ul poziției și variază un semnal de ieșire pneumatic la actuatorul în consecință. Poziția actuatorului este deci garantat pentru orice semnal de ieșire al controlerului și efectele presiune diferențială variabilă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • download

  CONTROLOR UNIVERSAL DE PROCES UC-820

  UC-820 este un controler digital universal utilizat în automatizarea proceselor industriale. Este ideal pentru utilizare cu gama noastră de instrumente, electrice și pneumatice supape de control și alte echipamente electrice. Controlerul include un set de intrări de tip universal pentru RTD, termocuplu (TC), intrări logice (binare) și analogice. Controlerul are opțiuni pentru releu, colector deschis (OC) și ieșiri analogice utilizând algoritmul inovator SMART PID.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • UD-720

  Display Universal UD-720

  Display Universal UD-720 este un afișaj de panou digital programabil utilizat pentru măsurarea senzorului standard și a semnalelor analogice aplicat în automatizare. Este ideal pentru a fi utilizat împreună cu gama de instrumente, cum ar fi emițătoare de presiune, sonde de temperatură și controlere TDS.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • trpt1

  Senzor de temperatura TRPT1

  Senzorii de temperatură de rezistență TRPT1 Pt100 sunt special conceputi pentru uz industrial general. Elementul de detectare este un dispozitiv RTD cu trei fire conform conform EN 60751 Clasa A.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sonda-de-conductivitate-TDS-model-SPS-33-300x300

  Sonda de conductivitate SPS-33

  Sonda de conductivitate  SPS-33 este folosita in  măsurarea conductivitatii  apei supraîncălzite a cazanelor de abur sau condensului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • BCS-211

  Controler BCS-211 pentru generatoare de abur – Purja automata

  Controlerul BCS-211 măsoară continuu, la tija electrodului în celula de măsurare, conductivitatea electrică a apei cazanelor, care este strâns legată de nivelul  TDS. Valoarea măsurată este apoi comparată cu setul punctul controlerului. Dacă această valoare depășește valoarea stabilită, valoarea controlerul deschide supapa de evacuare cu ajutorul releului său (pornit / oprit) de ieșire (aprinderea indicatorului „Alarmă”).

  Fisa tehnica Detalii tehnice