Categorii produse

Supape de siguranta cu filet

Arata toate cele 8 produse

 • Supapa siguranta proces

  Supape siguranta proces

  Supape siguranta proces au corpul din inox si au rolul de a proteja echipamentele sub presiune. Standard supapa de siguranta se livreaza cu etansare PTFE insa la comanda se pot livra variante cu etansare KALREZ, metal – metal, sau FPM + PTFE.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • supape-siguranta-aer-comprimat

  Supape siguranta aer comprimat

  Supapele de siguranta pentru aer comprimat au rolul de a proteja instalatia la suprapresiune, functioneaza automat si se inchid atunci cand presiunea de lucru revine la normal. Supapele sunt cu arc, corpul poate fi din alama sau inox, clasa de presiune PN40 sau PN100, vin echipate standard cu etansare NBR iar la comanda speciala cu EPDM, FPM, PTFE, Silicon, Metal. Au agrement TÜV si pot fi utilizate pentru aer comprimat si alte gaze compatibile non-agresive. Supapele vin insotite de certificat CE de tarare la presiunea dorita.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • supape-siguranta-apa

  Supape siguranta apa

  Supapele de siguranta pentru apa sunt utilizate in aplicatii unde se doreste protejarea echipamentelor sub presiune asigurand o deschidere automata cu rolul de a impiedica depasirea presiunii maxime admisibile de lucru. Corpul supapei poate fi din alama sau inox, clasa de presiune PN40, vin echipate standard cu etansare NBR iar la comanda speciala cu EPDM, FPM, PTFE, Silicon, Metal. Au agrement TÜV si vin insotite de certificat CE de tarare la presiunea dorita.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • supape-siguranta-abur

  Supape siguranta abur

  Supapele de siguranta pentru abur sunt echipamente ce se monteaza in instalatii contra cresterii accidentale a presiunii de lucru. Supapele au agrement TUV si vin insotite de certificat de tarare CE la presiune solicitata.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • supape-de-siguranta-tarabile

  Supape de siguranta tarabile

  Supapele de siguranta tarabile sunt utilizate pentru protejarea instalatiilor la suprapresiune. Acestea nu sunt insotite de certificat de tarare si permit setarea unei presiuni dorite din intervalul 1-10 bar.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • supape-descarcare-bronz

  Supape descarcare bronz

  Supapele descarcare bronz sunt utilizate in instalatii pentru protectia in cazul cresterii presiunii.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • supape-descarcare-inox

  Supape descarcare inox

  Supapele descarcare inox sunt utilizate pentru lichide neutre sau non-neutre, aer, gaze si vapori cat si abur. Supapele descarcare inox sunt utilizate pentru protectia sistemelor de presiune cum ar fi in industria chimica, industria farmaceutica si marina.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • Supapa vacuum si presiune

  Supapa vacuum si presiune

  Supapa vacuum si presiune protejeaza rezervoarele impotriva suprapresiunii si posibilelor depresiuni. Functioneaza automat si se inchid atunci cand conditiile de presiune revin la normal.

  Fisa tehnica Detalii tehnice