Categorii produse

Echipamente tratare apa

Arata toate cele 29 produse

 • dedurizatoare-rezidentiale-hydrolink-plus

  Dedurizatoare rezidentiale Hydrolink Plus

  Hydrolink Plus sunt sistemele de dedurizare ESM11 – ESM15 – ESM18 – ESM25 dotate cu Wifi ce permite prin transmiterea de alerte prin SMS sau e-mail atunci cand nivelul de sare este scazut si trebuie adaugata, precum si daca sunt detectate potentiale probleme cum ar fi un consum de apa mai mare decat cel normal.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-rezidentiale-esm11-esm15-esm18-esm25

  Dedurizatoare rezidentiale ESM11 – ESM15 – ESM18 – ESM25

  Dedurizatoarele rezidentiale regenerare dupa volum determinarea momentului optim pentru regenerare este stabilit numai functie de volumul de apa consumat. Fata de sistemele clasice, unde momentul regenerarii este dinainte stabilit in timp, regenerarea dupa volum asigura un consum minim de sare si apa consumata. De asemenea, numarul redus de componente precum si faptul ca nu exista piese metalice in structura vanei conduce la o fiabilitate extrem de ridicata ceea ce inseamna o utilizare indelungata fara a fi necesara schimbarea de componente care se corodeaza, oxideaza sau distrug. Mai mult chiar, montarea si demontarea tuturor partilor componente este extrem de usoara, dedurizatorul fiind construit in asa fel incat fiecare piesa sa nu se poata potrivi in alt loc.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-north-star

  Dedurizatoare North Star

  Dedurizatoare North Star sunt sisteme pentru eliminarea duritatii din apa si protectia instalatiilor si echipamentelor impotriva calcarului, ideale pentru case, grupuri de case, moteluri, pensiuni, restaurante, patiserii, carmangerii, fabrici de confectii si tricotaje, saloane de coafura si cosmetica, cantine, fast food, spalatorii auto, etc. Sunt echipamente compacte, usor de montat si intretinut. Functionare este automata si controlata de un microprocesor. Consumurile de sare si apa pentru regenerare sunt extrem de reduse.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-galaxy-vdr20-25

  Dedurizatoare Galaxy VDR20-25

  Dedurizator GALAXY VDR 20 – 25 cu regenerare in functie de volumul de apa consumat este echipat cu by-pass reglare duritate reziduala, transformator pentru alimentarea electrică a plăcii electronice, furtun de racordare a dedurizatorului la drenaj.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-volumetrice-aqua-safe-ap15-ap22

  Dedurizatoare volumetrice Aqua Safe AP15 – AP22

  Dedurizatoarele Aqua Safe cu regenerare volumetrica si proportionala sunt usor de montat, simplu de exploatat si întretinut. Dedurizatoarele se livreaza cu by-pass cu posibilitate reglare duritate apa tratata, transformator 220V/50Hz, pentru alimentarea electrica a placii electronice, furtun de racordare a dedurizatorului la drenaj.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-seria-4500

  Dedurizatoare seria 4500

  Sistemul de dedurizare Seria 4500 Modele 4512-A50/68 functioneaza comandate de microprocesor, cu control prin efectuarea de calcule statistice ale capacitatii de tratare, consumului de sare etc. Dedurizatorului vine echipat cu by-pass reglare duritate reziduala, transformator pentru alimentarea electrică a plăcii electronice, furtun de racordare a dedurizatorului la drenaj.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Sistemele de dedurizare industriale-1

  Sistemele de dedurizare industriale

  Sistemele de dedurizare EcoWater seria 5000 sunt special dimensionate pentru dedurizarea apei destinate comunitatilor, blocurilor de locuinte, restaurantelor, hotelurior sau pensiunilor, precum si pentru utilizarea in aplicatii industriale. Sistemele de dedurizare EcoWater seria 5000 sunt dimensionate sa functioneze la debite mari si cu pierderi mici de presiune. Sistemele sunt dotate cu unitati universale de control computerizat al functionarii, avand astfel flexibilitate in posibilitatile de programare. Date suplimentare despre functionarea fiecarui tip de sistem, dimensiuni, debite, specificatii in detaliu sunt disponibile in fisele tehnice si manualele de utilizare ale echipamentelor.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-cu-purjare-ff06

  Filtre cu purjare FF06

  Filtre cu purjare FF06 asigura o alimentare continua cu apa filtrata. Filtrul opreste patrunderea particulelor, cum ar fi particule de rugina, fire de tesaturi sau particule de nisip. Sedimentele colectate pe fundul vasului de filtru, pot fi indepartate foarte simplu, prin agatarea cu varful unui deget. Compacte in dimensiuni, aceste filtre au fost proiectate pentru montaj in locuri cu spatiu limitat.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtru-reductor-fk06

  Filtru reductor FK06

  Filtrele FK06 opresc patrunderea impuritatilor, cum ar fi particule de rugina, fire de tesaturi sau particule de nisip. Sedimentele colectate pe fundul vasului de filtru, vor fi purjate prin robinetul din partea inferioara a filtrului. Reductorul de presiune previne daunele cauzate de suprapresiuni si reduce consumul de apa. Filtru reductor FK06 corespunde cerintelor DIN/DVGW.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtru-reductor-autocuratitor-cu-spalare-in-contracurent-fkn74cs-primus

  Filtru reductor autocuratitor cu spalare in contracurent FKN74CS Primus

  Filtru reductor auto-curatitor cu spalare in contracurent FKN74CS Primus necesita o presiune minima de 1.5 bar si este echipat cu un reductor ce inchide la debit zero si mentine o presiune constanta indiferent de fluctuatiile de presiune din instalatie. Impuritatile sunt purjate prin robinetul din partea inferioara a filtrului.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-autocuratitoare-cu-spalare-in-contracurent-fn74cs

  Filtre autocuratitoare cu spalare in contracurent FN74CS

  Filtrele autocuratitoare cu spalare in contracurent FN74CS asigura o alimentare continua cu apa filtrata. Pentru spalarea in contracurent este necesara o presiune de minim 1,5 bar la iesirea din filtru. Purjarea poate fi efectuata manual sau optional automat cu servomotorul programabil.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-autocuratitoare-cu-spalare-in-contracurent-f76s-f76cs

  Filtre autocuratitoare cu spalare in contracurent F76S – F76CS

  Filtrele autocuratitoare cu spalare in contracurent F76S – F76CS asigura o alimentare continua cu apa filtrata. Filtrul fin impiedica patrunderea corpurilor straine, cum ar fi particule de rugina, fire de canepă si boabe de nisip. Aparatele corespund cerintelor specificatiilor actuale DIN / DVGW .

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-centrifugale

  Filtre centrifugale

  Filtrele centrifugale sunt folosite pentru eliminarea impuritatilor de pe traseele de conducte de-a lungul circuitului de la sursa de apa si pana la consumator. Acest tip de fltre contin o elice din material sintetic care genereaza forta centrifuga necesara procesului de filtrare. Impuritatile acumulate se pot observa in bolul transparent din material plastic rezistent, de la baza filtrului si se pot purja, prin simpla deschidere a ventilului de vidanjare. Impuritatile cele mai fine sunt retinute de un manson din fibre sintetice netesute.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • filtre-autocuratitoare-cu-spalare-in-contracurent-f78ts

  Filtre autocuratitoare cu spalare in contracurent F78TS

  Filtrele autocuratitoare cu spalare in contracurent F78TS sunt recomandate pentru aplicatii unde se vehiculeaza debite ridicate. Ele pot fi folosite in cladiri rezidentiale mari, pentru alimentarea centralizata cu apa potabila si in aplicatii comerciale sau industriale. Filtrele pot fi echipate cu un servomotor cu ceas programator sau un presostat. Utilizarea unui filtru intr-un sistem previne patrunderea corpurilor straine, cum ar fi particule de rugina, fire de canepa si boabe de nisip.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-rezidentiale-etf-junior

  Filtre rezidentiale ETF Junior

  Filtre rezidentiale ETF Junior sunt folosite pentru filtrarea apei potabile din aplicatiile rezidentiale si mica industrie (brutarii, patiserii, etc), avand ca scop eliminarea impuritatilor din apa (nisip, argila, etc) a gustului, mirosului, culorii, clorului si a substantelor organice.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • filtre-polipropilena-cu-discuri

  Filtre polipropilena cu discuri

  Filtrele din polipropilena cu discuri sunt utilizate pentru filtrarea apelor din rauri, canale, lacuri si fantani.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • sisteme-de-filtrare-industriale

  Sisteme de filtrare industriale

  Sistemele de filtrare industriale sunt special dimensionate pentru filtrarea apei destinate comunitatilor, blocurilor de locuinte, restaurantelor, hotelurior sau pensiunilor, precum si pentru utilizarea in aplicatii industriale. Filtre cu carbune activ: reducerea eficienta a clorului, gustului, mirosului si a altor contaminanti organici. Filtre multi-media: reducerea eficienta a sedimentelor si macroparticulelor dintr-o sursa de apa. Din punct de vedere conexiuni sunt disponibile conexiuni de 1” si 2”.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • sisteme-de-denitrificare

  Sisteme de denitrificare

  Sistemele de denitrificare sunt sisteme de filtrare folosite pentru eliminarea nitratilor din apa.

  Detalii tehnice

 • sisteme-osmoza-rezidentiale-sl-375e

  Sisteme osmoza rezidentiale SL 375E

  Sistemele de osmoza rezidentiale permit utilizatorului sa beneficieze de o apa de foarte buna calitate. Printre compusii indepartati din apa sunt: arseniu, bariu, cadmiu, crom (Cr3+/Cr6+), cupru, plumb, nitrati, nitriti, radiu, seleniu, amoniu, bicarbonati, bromuri, clor liber, cloruri, magneziu, sodiu, sulfati, tanin, zinc, aluminiu, turbiditate, gust neplacut si miros, microorganisme etc.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • sistem-osmoza-traditionala-proline

  Sistem osmoza traditionala – PROLINE

  Sistem osmoza traditionala – PROLINE asigura purificarea perfecta a apei, aceasta fiind filtrată de 5 filtre consecutive, care capteaza si cele mai mici impuritaţi, avand astfel siguranta ca in paharul dumneavoastra ajunge o apa curata.  Montarea sistemului este foarte simpla si se efectueaza sub chiuveta din bucatarie.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza ZIP RO

  Sistem osmoza ZIP RO

  Este portabil – recomandat pentru studenti, persoane care stau in chirie sau care isi schimba frecvent domiciliul.Se poate amplasa in bucatarie, oriunde exista spatiu. Usor accesibila, usor de curatat si de inlocuit cartusele filtrante.Apa cu continut ridicat de nitriti/nitrati sau alte elemente poate fi refiltrata pentru obtinerea calitatii de apa dorite.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza Infinity RO

  Sistem osmoza Infinity RO

  Este un sistem pentru purificarea apei prin osmoza inversa care poate fi instalat atat pe apa de retea cat si de put si este destinat montarii pe apa rece la o chiuveta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza Aqualaria RO

  Sistem osmoza Aqualaria RO

  Este un sistem pentru purificarea apei prin osmoza inversa care poate fi instalat atat pe apa de retea, cat si de put si este destinat montarii pe apa rece la o chiuveta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza AguaPlus RO

  Sistem osmoza AguaPlus RO

  SISTEM DE OSMOZA AguaPlus RO clasic cu POMPA BOOSTER si control la lipsa apei si oprire pompa la curgeri accidentale, cu filtrare finala pe cartus de carbune activ, in dotare standard.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • sistem-osmoza-compact-sintra

  Sistem osmoza compact – SINTRA

  Sistem osmoza compact – SINTRA este dotat cu pompa, cu auto-purjare automat, are indicator privind calitatea scazuta a apei si detector de scurgeri accidentale, precum si avertizare la necesitate inlocuire filtre. Este recomandat pentru uz casnic pentru apa a carei calitate este cunoscuta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sterilizator rack-lcd

  STERILIZATOR RACK LCD

  Sterilizatoarele UV din seria RACK LCD sunt compuse dintr-o carcasa realizata integral din otel inox AISI304, avand suprafata slefuita pana la “luciu oglinda” atat la interior cat si la exterior si mai multe lampi UV montate in interiorul acesteia. Carcasa este echipata cu robinet de golire ½”, ventil de aerisire 1/8” si port instalare senzor UV. Pozitia de montaj a sterilizatorului este verticala , in forma Z.

  Detalii tehnice
 • Sterilizator uv405-uv412AL2

  STERILIZATOR UV 405 si UV 412AL2

  Sunt destinate utilizatorilor casnici sau pentru completarea altor sisteme de filtrare.

  Detalii tehnice
 • Sterilizator seria W

  Sterilizator seria W

  Fiind caracterizate de dimensiunile reduse şi uşurinţa instălării / întreţinerii, aceste sterilizatoare au fost special create pentru utilizatorii casnici sau pentru completarea altor echipamente de filtrare a apei (cum ar fi sistemele mici de purificare a apei, osmoză inversă, etc).

  Detalii tehnice
 • sterilizatoare-uv

  Sterilizatoare UV

  Sterilizatoarele cu ultraviolete distrug bacterii, virusi, micro-organisme patogene din apa, fara a necesita timp de reactie si nu modifica în nici un fel compozitia chimica a apei, nu necesita adaugarea de substante chimice.

  Fisa tehnica Detalii tehnice