Categorii produse

Plutitoare de nivel

Arata toate cele 11 produse

 • robineti-cu-plutitor-total-inox

  Robineti cu plutitor total inox

  Robineti cu plutitor total inox sunt utilizati pentru controlul nivelului in sisteme de alimentare cu apa si alte lichide compatibile cu materialele de executie.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • robineti-cu-plutitor-alama

  Robineti cu plutitor alama

  Robinetii corp din alama, flotor din polietilena sau cupru sunt utilizati pentru supravegherea nivelului apei sau altor fluide compatibile cu materialele de executie din interiorul unui bazin.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • plutitoare-de-nivel-cu-contacte-electrice

  Plutitoare de nivel cu contacte electrice

  Plutitoarele de nivel cu contacte electrice sunt utilizate pentru controlul nivelului fluidelor din rezervoare si cisterne. Acest plutitor inchide sau deschide circuitul de alimentare al pompelor fie direct fie prin intermediul unui releu.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • Plutitoare nivel pentru drenaj

  Plutitoare nivel pentru drenaj

  Plutitoare nivel pentru drenaj cu stecher sunt utilizate pentru controlul nivelului fluidelor din rezervoare.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • Plutitoare nivel Meca - Sobatech

  Plutitoare nivel Meca – Sobatech

  Plutitoare nivel Meca – Sobatech sunt utilizate pentru controlul nivelului fluidelor din rezervoare.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • plutitoare-de-nivel-cu-flotor-rl2100

  Plutitoare de nivel cu flotor RL2100

  Plutitoarele de nivel cu flotor sunt utilizate pentru controlul nivelului fluidelor din rezervoare si cisterne cu presiuni joase si temperaturi ambiante. Contructia cu corp din alama si flotorul din inox. Are doua contacte SPDT reglabile.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • plutitoare-de-nivel-cu-contacte-magnetice

  Plutitoare de nivel cu contacte magnetice

  Plutitoarele de nivel cu contacte magnetice permit comanda echipamentelor de automatizare intrerupand sau alimentand cu tensiune. Un microswitch este acţionat de doi magneţi mobili. Toate componentele în contact cu fluidul sunt din oţel inoxidabil. Contactorul de nivel cu contacte magnetice permite comandarea pornirii pompei . Materialele contin omologarea Veritas.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • plutitoare-de-nivel-cu-flotor-lr201

  Plutitoare de nivel cu flotor LR201

  Plutitoarele de nivel cu flotor LR201 sunt destinate utilizarii pentru controlul nivelului in rezervoare. Miscarea flotorului actioneaza un contact REED permitand pornirea sau oprirea unei pompe, pornirea sau oprirea unei electrovane sau a unui robinet motorizat, declansarea unei alarme. Acest tip de plutitoare pot fi montate orizontal.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • plutitoare-de-nivel-cu-flotor-lt201

  Plutitoare de nivel cu flotor LT201

  Plutitoarele de nivel cu flotor LT201 sunt destinate utilizarii pentru controlul nivelului in rezervoare. Miscarea flotorului actioneaza un contact REED permitand pornirea sau oprirea unei pompe, pornirea sau oprirea unei electrovane sau a unui robinet motorizat, declansarea unei alarme. Acest tip de plutitoare pot fi montate orizontal.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • plutitoare-de-nivel-cu-flotor-lr204

  Plutitoare de nivel cu flotor LR204

  Plutitoarele de nivel cu flotor LR204 sunt destinate utilizarii pentru controlul nivelului in rezervoare. Miscarea flotorului actioneaza un contact REED permitand pornirea sau oprirea unei pompe, pornirea sau oprirea unei electrovane sau a unui robinet motorizat, declansarea unei alarme. Acest tip de plutitoare sunt montate cu flanse, orizontal.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • robineti-cu-flotor

  Robineti cu flotor

  Robinetii de reglare a nivelului cu flotor sunt utilizati in sisteme de alimentare cu apa industriale si civile fiind destinate umperii sau completarii rezervoarelor sau cisternelor. Acest tip de robinet de reglare a nivelului foloseste o vana cu flotor pentru controlul valvei principale. In momentul cand nivelul apei creste pana la nivelul definit de vana flotor, flotorul inchide si creste rapid presiunea in corpul principal al robinetului care impinge pistonul reversibil pentru a inchide.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice