Categorii produse

Actionari electrice de siguranta

Arata toate cele 4 produse

 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice de reglaj si revenire TCR-T-KT

  Actionari electrice de reglaj si revenire TCR-T-KT   sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 110 Nm maxim.Permite controlul pozitiei robinetilor prin semnal 4-20 mA sau 0-10 V si revenirea la pozitia initiala cu ajutorul unui condensator.Robinetul poate fi montat normal inchis sau normal deschis. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice TCR-N-KT 32

  Actionarile electrice TCR-N-KT 32  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 110 Nm maxim.Permite revenirea la pozitia initiala cu ajutorul unui condensator.Robinetul poate fi montat normal inchis sau normal deschis. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • SA05-SCP_5

  Actionari electrice de siguranta

  Actionari electrice de siguranta utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de maxim 50 Nm. Constructia compacta cu carcasa din aluminium este foarte bine adaptata pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture. Actuatorul revine la pozitia initiala in cazul opririi curentului. Acumulatori inclusi.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica revenire cu arc SA03

  Actionari electrice revenire cu arc SR03

  Actionari electrice revenire cu arc SR03 pentru echiparea robinetilor sfera si fluture de mici dimeniuni cu posibilitatea revenirii la pozitia initiala la lipsa tensiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice