Categorii produse

Robineti fluture cu actionare pneumatica

Arata toate cele 11 produse

 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-epdm

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson EPDM

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson EPDM sunt utilizați în aplicații industriale, instalații de incendiu, de termoficare, aplicații unde sunt vehiculate lichide compatibile cu EPDM. La cerere robineții pot fi insoțiti de certificat pentru apa potabila. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-nbr

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson NBR

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson NBR sunt utilizați in instalațiile de aer comprimat, instalații cu lichide ce conțin grăsimi, uleiuri, hidrocarburi gaze naturale, glicol si alte substanțe compatibile cu NBR. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-fkm-viton

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson FKM – VITON

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson FKM – VITON sunt utilizați in instalații unde sunt vehiculate lichide ca: acizi grăsimi, hidrocarburi, argon, glicerina, dioxid de carbon, biogaz sau alte fluide compatibile cu materialele de execuție. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-silicon

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson SILICON

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson SILICON sunt vane cu greutate redusa si ușor de montat folosindu-se in instalații unde se vehiculează fluide ca apa calda, acizi, aer sau gaze inerte. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-carboxil-nitril

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson CARBOXIL NITRIL

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson CARBOXIL NITRIL sunt utilizați in instalații unde fluidul vehiculat este apa care antrenează substanțe abrazive sau pentru pulberi abrazive, nisip, etc.Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robinetii fluture cu actionare pneumatica manson Hypalon sunt folosiți in aplicații unde fluidele vehiculate sunt acizi minerali, fosfatici, sulfurici, acetici sau fluide oxidante. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson HYPALON

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson HYPALON sunt folosiți in aplicații unde fluidele vehiculate sunt acizi minerali, fosfatici, sulfurici, acetici sau fluide oxidante. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Detalii tehnice

 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-ptfe

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE sunt utilizați in instalații unde se vehiculează fluide corozive, abur de joasa presiune sau alte fluide compatibile cu materialele de execuție. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-manson-ptfe-graphite

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE – GRAPHITE

  Robineti fluture cu actionare pneumatica manson PTFE – GRAPHITE sunt dublu excentrici și sunt utilizați in încălzirea urbana, geotermie, industria frigorifica, construcții navale si petrochimie. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-fluture-metal-metal-cu-actionare-pneumatica

  Robineti fluture METAL-METAL cu actionare pneumatica

  Robineti fluture METAL-METAL cu actionare pneumatica sunt utilizati in aplicatii unde se vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Robineti fluture otel triplu excentric cu actionare pneumatica

  Robineti fluture otel triplu excentrici cu actionare pneumatica

  Robineti fluture otel triplu excentrici cu actionare pneumatica utilizati in aplicatii industriale de incalzire, geotermie, frig industrial, constructii navale, petrochimie sau instalatii de abur.

  Detalii tehnice

 • robineti-fluture-cu-actionare-pneumatica-pentru-industria-alimentara

  Robineti fluture cu actionare pneumatica pentru industria alimentara

  Robineti fluture cu actioanre pneumatica pentru industria alimentara sunt utilizati in instalatiile industriale unde sunt vehiculate produse alimentare sau farmaceutice. Robinetii au corpul din inox 316 iar actionarile pneumatice pot fi din aluminiu sau inox 316. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice