Categorii produse

Sisteme de dedurizare

Arata toate cele 7 produse

 • dedurizatoare-rezidentiale-hydrolink-plus

  Dedurizatoare rezidentiale Hydrolink Plus

  Hydrolink Plus sunt sistemele de dedurizare ESM11 – ESM15 – ESM18 – ESM25 dotate cu Wifi ce permite prin transmiterea de alerte prin SMS sau e-mail atunci cand nivelul de sare este scazut si trebuie adaugata, precum si daca sunt detectate potentiale probleme cum ar fi un consum de apa mai mare decat cel normal.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-rezidentiale-esm11-esm15-esm18-esm25

  Dedurizatoare rezidentiale ESM11 – ESM15 – ESM18 – ESM25

  Dedurizatoarele rezidentiale regenerare dupa volum determinarea momentului optim pentru regenerare este stabilit numai functie de volumul de apa consumat. Fata de sistemele clasice, unde momentul regenerarii este dinainte stabilit in timp, regenerarea dupa volum asigura un consum minim de sare si apa consumata. De asemenea, numarul redus de componente precum si faptul ca nu exista piese metalice in structura vanei conduce la o fiabilitate extrem de ridicata ceea ce inseamna o utilizare indelungata fara a fi necesara schimbarea de componente care se corodeaza, oxideaza sau distrug. Mai mult chiar, montarea si demontarea tuturor partilor componente este extrem de usoara, dedurizatorul fiind construit in asa fel incat fiecare piesa sa nu se poata potrivi in alt loc.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-north-star

  Dedurizatoare North Star

  Dedurizatoare North Star sunt sisteme pentru eliminarea duritatii din apa si protectia instalatiilor si echipamentelor impotriva calcarului, ideale pentru case, grupuri de case, moteluri, pensiuni, restaurante, patiserii, carmangerii, fabrici de confectii si tricotaje, saloane de coafura si cosmetica, cantine, fast food, spalatorii auto, etc. Sunt echipamente compacte, usor de montat si intretinut. Functionare este automata si controlata de un microprocesor. Consumurile de sare si apa pentru regenerare sunt extrem de reduse.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-galaxy-vdr20-25

  Dedurizatoare Galaxy VDR20-25

  Dedurizator GALAXY VDR 20 – 25 cu regenerare in functie de volumul de apa consumat este echipat cu by-pass reglare duritate reziduala, transformator pentru alimentarea electrică a plăcii electronice, furtun de racordare a dedurizatorului la drenaj.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-volumetrice-aqua-safe-ap15-ap22

  Dedurizatoare volumetrice Aqua Safe AP15 – AP22

  Dedurizatoarele Aqua Safe cu regenerare volumetrica si proportionala sunt usor de montat, simplu de exploatat si întretinut. Dedurizatoarele se livreaza cu by-pass cu posibilitate reglare duritate apa tratata, transformator 220V/50Hz, pentru alimentarea electrica a placii electronice, furtun de racordare a dedurizatorului la drenaj.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • dedurizatoare-seria-4500

  Dedurizatoare seria 4500

  Sistemul de dedurizare Seria 4500 Modele 4512-A50/68 functioneaza comandate de microprocesor, cu control prin efectuarea de calcule statistice ale capacitatii de tratare, consumului de sare etc. Dedurizatorului vine echipat cu by-pass reglare duritate reziduala, transformator pentru alimentarea electrică a plăcii electronice, furtun de racordare a dedurizatorului la drenaj.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Sistemele de dedurizare industriale-1

  Sistemele de dedurizare industriale

  Sistemele de dedurizare EcoWater seria 5000 sunt special dimensionate pentru dedurizarea apei destinate comunitatilor, blocurilor de locuinte, restaurantelor, hotelurior sau pensiunilor, precum si pentru utilizarea in aplicatii industriale. Sistemele de dedurizare EcoWater seria 5000 sunt dimensionate sa functioneze la debite mari si cu pierderi mici de presiune. Sistemele sunt dotate cu unitati universale de control computerizat al functionarii, avand astfel flexibilitate in posibilitatile de programare. Date suplimentare despre functionarea fiecarui tip de sistem, dimensiuni, debite, specificatii in detaliu sunt disponibile in fisele tehnice si manualele de utilizare ale echipamentelor.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice