Categorii produse

Oale de condens termodinamice

Arata toate cele 5 produse

 • oale-condens-termodinamice-otel

  Oale condens termodinamice otel

  Oalele de condens termodinamice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Oale condens termodinamice DT 40-2

  Oale condens termodinamice DT 40-2

  Oale condens termodinamice DT 40-2 , corp inox sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Oala de condens termodinamica DT 42-2

  Oale condens termodinamice otel DT 42-2

  Oale condens termodinamice otel DT 42-2 sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.Oala  de  condens  are  filtru incorporat asigurand o filtrare  a  condensului  protejand oala si asigurand  o  durata  de  viata mai lunga .

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Oala condens Termodinamica DT-46

  Oale condens termodinamice otel DT 46

  Oale condens termodinamice otel DT 46     sunt excelente  in aplicatiile unde presiunea  aburului  este foate  mare asigurand o functionare  sigura   nefiind  afectate de  contactul cu  apa si  de  vibratii. Filtru Y incorporat protejeaza oala asigurand  o  durata  de  viata  lunga .

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • df15.01.jpg

  Atenuator de zgomot DF 15 pentru oale de condens

  Seria ADCA DF sunt atenuatoare de zgomot compacte concepute pentru a  dispersa evacuarea de mare viteză a oalelor de condens, atenuând zgomotul și reducand eroziunea conductelor. Aceste dispozitive sunt de obicei instalate în aval de colectoare , cum ar fi oalele de condens termodinamice sau oalele de condens cu clopot , care sunt în general asociate cu explozia de mare viteză a evacuări.

  Fisa tehnica Detalii tehnice