Categorii produse

Echipamente abur

Arata toate cele 34 produse

 • purja cazan

  Purja cazan

  Purja cazan utilizata pentru controlul TDS al apei din cazanul de abur.

   

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • Oale de condens cu plutitor liber

  Oale de condens cu plutitor liber

  Oalele de condens cu plutitor liber nu au levier, singura parte in miscare este doar plutitorul. Mentenanță ușoară, cost redus al pieselor de schimb. Capac ușor accesibil. Durată lungă de viata. Acces facil la orificiul de descărcare. Reacție foarte buna la schimbarile de debit Evacuare constantă a condensului. Rezistenta la loviturile de berbec. Orificiul este bine plasat sub nivelul apei. Nu există scurgeri de aburi. Service rapid fără oprire abur. Filtru incorporat.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • spirale-de-racire

  Sifoane racire pentru manometre

  Sifoane racire pentru manometre sunt folosite pentru protectia manometrelor in cazul in care fluidul depaseste temperatura de 60ºC iar manometru nu este construit pentru temperaturi mai mari de 60ºC.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • robineti-pentru-manonetre

  Robineti pentru manometre

  Robinetele pentru manometre au rolul de a izola manometrul fata de reteaua de abur in momentul interventiei asupra manometrului sau schimbarii acestuia.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • manometre-abur

  Manometre abur

  Manometrele pentru abur sunt utilizate in aplicatiile industriale pentru masurarea presiunii din instalatiile de abur. In functie de aplicatii sau cerinte pot fi livrate cu carcasa otel, carcasa inox, sau total inox. Cele cu carcasa din otel sau carcasa de inox si racord alama trebuie montate cu un sifon (spirala) de racire pentru a rezista la temperaturi mai mari de 100ºC.

  Detalii tehnice


 • pompe-condens

  Pompe condens

  Pompele de condens sunt recomandate a fi folosite in instalatiile de transfer lichide cu termperaturi ridicate. Pompa poate fi folosita pentru abur, aer comprimat, gaz si poate fi utilizata pentru tranferul oricarui tip de lichid coroziv.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • vane-drenaj-condens

  Vane drenaj condens

  Acest tip de vane dreneaza in mod automat condensul din conductele de abur. Arcul comprimat din interior regulatorului va pastra vana deschisa in cazul in care instalatia ramane fara presiune. In momentul in care presiunea de lucru a ajuns la presiunea de inchidere la care a fost reglata vana, aceasta se inchide din cauza presiunii diferentiale. Atunci cand presiunea scade sub presiunea de inchidere, vana va fi deschisa de forta arcului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • ventil-de-purja

  Ventil de purja

  Ventilele de purja sunt utilizate in aplicatii industriale in special pentru cazane de abur avand rolul de a purja impuritatile din instalatie pentru prevenirea aparitiei avariilor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • mixer-abur-apa

  Mixer abur – apa

  Mixer ABUR-APA furnizeaza instant apa calda prin utilizarea aburului si apei reci din instalatie. Mixerul are inclus un dispozitiv de siguranta, pentru a se asigura ca aburul viu utilizat nu va fi evacuat accidental, chiar dacă pentru un motiv oarecare alimentarea cu apa rece este intrerupta. Temperatura apei la iesirea din mixer este usor de controlat prin vanele de abur si apa.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • vacuum-breaker-alama

  Vacuum breaker alama

  Vacuum breaker din alama sunt utilizate in aplicatiile industriale pentru eliminarea vidului din instalatii care ar putea impiedica fluxul normal al fluidelor si periclita functionarea in conditii optime a instalatiei.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • vacuum-breaker-inox

  Vacuum breaker inox

  Vacuum breaker din inox sunt utilizate in aplicatiile industriale unde se solicita ca materialul de executie sa fie din inox sau unde exista presiuni mai mari de 16 bar de pana la 40 bar. Vacuum breakerul are rolul de a elimina vidul din instalatiile de abur

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • vizoare-condens-fonta

  Vizoare condens fonta

  Vizoarele de condens din fonta sunt utilizate pentru controlul circulatiei fluidului din aplicatiile industriale.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • vizoare-condens-otel

  Vizoare condens otel

  Vizoarele de condens din otel sunt folosite in aplicatii cu presiuni si temperaturi ridicate pentru controlul circulatiei fluidului din conducte.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • vizoare-condens-inox

  Vizoare condens inox

  Vizoarele de condens din inox sunt utilizate in aplicatii speciale unde se solicita ca materialul de executie sa fie din inox. Vizoarele de condens permit monitorizarea circulatiei fluidului din instalatii.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • separatoare-de-picaturi-otel

  Separatoare de picaturi otel

  Separatoarele de picaturi din otel sunt utilizate pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf din conductele de distribuție a aburului și a aerului comprimat.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • separatoare-de-picaturi-inox

  Separatoare de picaturi inox

  Separatoarele de picaturi din inox sunt utilizate in aplicatii industriale unde se vehiculeaza abur sau aer comprimat pentru a elimina particulele de apa, ulei si praf din instalatie. Permite obtinerea unui fluid curat pentru protejarea echipamentelor din aval ca reductoare de presiune, robineti de reglaj, etc. In cazul aburului, separatoarele de picaturi permit obtinerea unui abur uscat si imbunatateste randamentul schimbului de caldura.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • Indicatoare nivel reflex otel

  Indicatoare nivel reflex otel

  Indicatoarele de nivel reflex corp otel sunt destinate vizualizarii nivelului fluidului dintr-un rezervor. Principiul de funcționare este bazat pe difracția luminii printr-o prismă. Indicatoarele de nivel sunt compuse din 2 robineti de izolare, un robinet de purjare si corpul de otel cu sticla din borosilicate reflex.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • Indicatoare nivel transparent otel

  Indicatoare nivel transparent otel

  Indicatoarele nivel transparente corp din otel sunt destinate vizualizarii nivelului de apa din cazanele de abur sau nivelul fluidului dintr-un rezervor de acumulare.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • regulatoare-directe-de-temperatura-flansa

  Regulatoare directe de temperatura flansa

  Regulatoarele directe de temperatura conexiune flanse sunt utilizate in aplicatii industriale pentru controlul direct al instalatiei. Functioanrea regulatorului de temperatura se bazează pe principiul dilatării lichidului. Senzorul de temperatură este umplut cu un lichid de dilatare care isi modifica volumul in functie de temperatura. Regulatoarele de temperatură sunt compuse din robinet de reglare, termostat și tub capilar. Regulatoarele directe de temperatura sunt utilizate in sistemele de incalzire, sisteme de termoficare si alte aplicatii industriale.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • regulatoare-directe-de-temperatura-filet

  Regulatoare directe de temperatura filet

  Regulatoarele directe de temperatura conexiune filet sunt utilizate in aplicatii industriale functionand pe principiul dilatării termice. Regulatoarele directe de temperatura sunt compuse din robinet de trecere cu ventil și un termostat de reglare cu cap de ajustare, tub capilar și un senzor de temperatură. Corpul robinetului poate fi realizat din alamă, fontă, oțel sau inox. Optional se pot livra versiuni cu adaptor dublu sau ajustare manuală pentru atașarea unui termostat de reglare adițional.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-cu-plutitor-corp-fonta

  Oale condens cu plutitor corp fonta

  Oale de condens cu plutitor corp fonta sunt destinate purjării condensului din instalaţiile de abur. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosite in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este esentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-de-condens-cu-plutitor-corp-fonta-cu-vizor

  Oale de condens cu plutitor corp fonta cu vizor

  Oalele de condens cu plutitor corp fonta cu vizor sunt destinate purjării condensului din instalaţiile de abur. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosita in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este esentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-cu-plutitor-corp-otel

  Oale condens cu plutitor corp otel

  Oalele de condens cu plutitor corp otel sunt destinate purjării condensului din instalaţiile de abur. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosita in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este esentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-cu-plutitor-corp-inox

  Oale condens cu plutitor corp inox

  Oalele de condens cu plutitor corp inox sunt destinate evacuarii condensului din instalaţiile de abur. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosita in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este esentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-termostatice-corp-alama

  Oale condens termostatice corp alama

  Oalele de condens termostatice corp alama sunt folosite in special pentru radiatoare sau masini de calcat, pentru sistemele de incalzire. Au o capacitate mai mica de evacuare si au structura total din alama, rezista la coroziune si la loviturile de berbec.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-termostatice-corp-otel

  Oale condens termostatice corp otel

  Oale de condens termostatice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu. Oalele de condens termostatice corp otel rezista la coroziune, lovituri de berbec, au filtru incorporat si permit montarea orizontala.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-termostatice-corp-inox

  Oale condens termostatice corp inox

  Oale de condens termostatice corp inox destinate evacuarii condensului din instalatiile de abur. Acest tip de oala de condens termostatica se distinge prin filtrul de tip plat, corp de dimensiuni mici din otel inoxidabil ce permit montajul in medii corozive.  Oale de condens termostatice corp inox rezista la coroziune, la lovituri de berbec si permit montaj vertical.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-termodinamice-otel

  Oale condens termodinamice otel

  Oalele de condens termodinamice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-termodinamice-inox

  Oale condens termodinamice inox

  Oalele de condens termodinamice corp inox sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-clopot-fonta

  Oale condens cu clopot fonta

  Oale de condens cu clopot corp fonta sunt folosite pentru eliminarea condensului din retelele transport abur, din schimbatoarele de caldura, din distribuitoarele de abur, etc. Ele funcţionează intermitent, fie larg deschise sau închis ermetic, sunt recomandate atat pentru instalatiile de abur saturat cat si suprasaturat. Nu sunt afectate de loviturile de berbec sau vibratii. Sunt usor de intretinut. Rezistente la uzura, coroziune, soc hidraulic si inghet.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-clopot-otel

  Oale condens cu clopot otel

  Oale de condens cu clopot corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului din retelele transport abur, din schimbatoarele de caldura, din distribuitoarele de abur, etc. Ele funcţionează intermitent, fie larg deschise sau închis ermetic, sunt recomandate atat pentru instalatiile de abur saturat cat si suprasaturat. Nu sunt afectate de loviturile de berbec sau vibratii. Sunt usor de intretinut. Rezistente la uzura, coroziune, soc hidraulic si inghet.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-clopot-inox

  Oale condens cu clopot inox

  Oale de condens cu clopot corp inox sunt folosite pentru eliminarea condensului din retelele transport abur, din schimbatoarele de caldura, din distribuitoarele de abur, etc. Ele funcţionează intermitent, fie larg deschise sau închis ermetic, sunt recomandate atat pentru instalatiile de abur saturat cat si suprasaturat. Nu sunt afectate de loviturile de berbec sau vibratii. Sunt usor de intretinut. Rezistente la uzura, coroziune, soc hidraulic si inghet.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-bimetalice-otel

  Oale condens bimetal otel

  Oalele de condens bi-metalice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu. Oalele de condens bimetalice pot folosite in instalatiile de abur saturat, suprasaturat si nu sunt afectate de loviturile de berbec si vibratii. Pot fi montate in orice pozitie insa este recomandat ca montarea aceastora sa fi orizontala.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • oale-condens-cu-bimetal-inox

  Oale condens cu bimetal inox

  Oale de condens bi-metalice corp inox sunt folosite pentru eliminarea condensului. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

  Fisa tehnica Detalii tehnice