Categorii produse

Regulatoare cu filtru gaz

Arata toate cele 6 produse

 • Regulator gaz ST4B

  Regulatoare de gaz cu filtru incorporat ST4B

  Destinate aplicațiilor din sistemele comerciale, de distribuție și industriale. Regulatoarele asigură o reglare foarte precisă și stabilă a presiunii de ieșire datorită soluțiilor tehnice premium folosite la fabricarea acestora cum ar fi: închidere la debit zero, trei diafragme (de operare, de compensare și de siguranță cu diuză din alamă, calibrată), filtru de înaltă eficiență, șurubul de reglare a presiunii acționează asupra resortului arc prin intermediul unui distanțier.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • image0118

  Regulatoare de gaz compacte cu flanse FS1B si ST1B

  Regulatoarele de gaz compacte cu flanse FS1B si ST1B  asigură o reglare foarte precisă și stabilă a presiunii de ieșire datorită soluțiilor tehnice premium folosite la fabricarea acestora cum ar fi: închidere la debit zero, trei diafragme (de operare, de compensare și de siguranță cu diuză calibrată), filtru de înaltă eficiență, șurubul de reglare a presiunii acționează asupra resortului arc prin intermediul unui distanțier.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • download

  Regulatoare de gaz compacte cu filtru încorporat FGDR/COM

  Regulatoarele de gaz cu filtru încorporat FGDR sunt destinate a fi utilizate in sisteme de arzatoare automate. Regulatoarele asigură închiderea la debit zero si sunt dotate cu ştuţuri pentru măsurarea presiunii la intrare şi ieşire.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • image0701

  Regulatoare de gaz cu filtru încorporat FG1B și FG2B

  Regulatoarele de gaz cu filtru încorporat FG1B și FG2B asigură închiderea la debit zero ceea ce garanteză menținerea presiunii setate în instalație la aceeași valoare atât în regim dinamic cât și în regim static. Regulatoarele sunt dotate cu ştuţuri pentru măsurarea presiunii la intrare şi ieşire.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • filtre-regulatoare-gaz-1-bar

  Filtre regulatoare gaz 1 bar

  Filtrele regulatore pentru gaz de 1 bar sunt destinate pentru sistemele de control si distributie a instalatiilor de gaze din domeniul casnic sau industrial. Fabricat din aluminiu cu diafragma nitril, este folosit pentru gaz natural, gaz petrolier lichefiat şi alte alte gaze non-agresiv. Caracteristicile principale sunt compensarea presiunii de intrare, membrana de securitate si garnitura de etansare pentru inchiderea in lipsa debitului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • filtre-regulatoare-gaz-5-bar

  Filtre regulatoare gaz 5 bar

  Filtrele regulatore pentru gaz de 5 bar sunt destinate pentru sistemele de control si distributie a instalatiilor de gaze din domeniul casnic sau industrial. Fabricat din aluminiu cu diafragma nitril, este folosit pentru gaz natural, gaz petrolier lichefiat şi alte alte gaze non-agresiv. Caracteristicile principale sunt compensarea presiunii de intrare, membrana de securitate si garnitura de etansare pentru inchiderea in lipsa debitului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice