Categorii produse

Sisteme osmoza

Arata toate cele 7 produse

 • sisteme-osmoza-rezidentiale-sl-375e

  Sisteme osmoza rezidentiale SL 375E

  Sistemele de osmoza rezidentiale permit utilizatorului sa beneficieze de o apa de foarte buna calitate. Printre compusii indepartati din apa sunt: arseniu, bariu, cadmiu, crom (Cr3+/Cr6+), cupru, plumb, nitrati, nitriti, radiu, seleniu, amoniu, bicarbonati, bromuri, clor liber, cloruri, magneziu, sodiu, sulfati, tanin, zinc, aluminiu, turbiditate, gust neplacut si miros, microorganisme etc.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • sistem-osmoza-traditionala-proline

  Sistem osmoza traditionala – PROLINE

  Sistem osmoza traditionala – PROLINE asigura purificarea perfecta a apei, aceasta fiind filtrată de 5 filtre consecutive, care capteaza si cele mai mici impuritaţi, avand astfel siguranta ca in paharul dumneavoastra ajunge o apa curata.  Montarea sistemului este foarte simpla si se efectueaza sub chiuveta din bucatarie.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza ZIP RO

  Sistem osmoza ZIP RO

  Este portabil – recomandat pentru studenti, persoane care stau in chirie sau care isi schimba frecvent domiciliul.Se poate amplasa in bucatarie, oriunde exista spatiu. Usor accesibila, usor de curatat si de inlocuit cartusele filtrante.Apa cu continut ridicat de nitriti/nitrati sau alte elemente poate fi refiltrata pentru obtinerea calitatii de apa dorite.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza Infinity RO

  Sistem osmoza Infinity RO

  Este un sistem pentru purificarea apei prin osmoza inversa care poate fi instalat atat pe apa de retea cat si de put si este destinat montarii pe apa rece la o chiuveta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza Aqualaria RO

  Sistem osmoza Aqualaria RO

  Este un sistem pentru purificarea apei prin osmoza inversa care poate fi instalat atat pe apa de retea, cat si de put si este destinat montarii pe apa rece la o chiuveta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Sistem osmoza AguaPlus RO

  Sistem osmoza AguaPlus RO

  SISTEM DE OSMOZA AguaPlus RO clasic cu POMPA BOOSTER si control la lipsa apei si oprire pompa la curgeri accidentale, cu filtrare finala pe cartus de carbune activ, in dotare standard.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • sistem-osmoza-compact-sintra

  Sistem osmoza compact – SINTRA

  Sistem osmoza compact – SINTRA este dotat cu pompa, cu auto-purjare automat, are indicator privind calitatea scazuta a apei si detector de scurgeri accidentale, precum si avertizare la necesitate inlocuire filtre. Este recomandat pentru uz casnic pentru apa a carei calitate este cunoscuta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice