Categorii produse

Sisteme osmoza

Arata toate cele 3 produse

 • sisteme-osmoza-rezidentiale-sl-375e

  Sisteme osmoza rezidentiale SL 375E

  Sistemele de osmoza rezidentiale permit utilizatorului sa beneficieze de o apa de foarte buna calitate. Printre compusii indepartati din apa sunt: arseniu, bariu, cadmiu, crom (Cr3+/Cr6+), cupru, plumb, nitrati, nitriti, radiu, seleniu, amoniu, bicarbonati, bromuri, clor liber, cloruri, magneziu, sodiu, sulfati, tanin, zinc, aluminiu, turbiditate, gust neplacut si miros, microorganisme etc.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • sistem-osmoza-traditionala-proline

  Sistem osmoza traditionala – PROLINE

  Sistem osmoza traditionala – PROLINE asigura purificarea perfecta a apei, aceasta fiind filtrată de 5 filtre consecutive, care capteaza si cele mai mici impuritaţi, avand astfel siguranta ca in paharul dumneavoastra ajunge o apa curata.  Montarea sistemului este foarte simpla si se efectueaza sub chiuveta din bucatarie.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

 • sistem-osmoza-compact-sintra

  Sistem osmoza compact – SINTRA

  Sistem osmoza compact – SINTRA este dotat cu pompa, cu auto-purjare automat, are indicator privind calitatea scazuta a apei si detector de scurgeri accidentale, precum si avertizare la necesitate inlocuire filtre. Este recomandat pentru uz casnic pentru apa a carei calitate este cunoscuta.

  Fisa tehnica Detalii tehnice