Categorii produse

Robineti sfera cu actionare pneumatica

Arata toate cele 14 produse

 • robineti-sfera-alama-cu-actionare-pneumatica-pn16

  Robineti sfera alama cu actionare pneumatica PN16

  Robineții sfera alama cu acționare pneumatica sunt utilizați în circuitele de apa rece și termoficare atât în aplicații casnice cât și industriale asigurând o închidere On/Off a circuitelor din instalație. Robineții pot fi echipați cu actuatoare pneumatice dublu efect care sunt acționate cu aer comprimat atât la închis cât și la deschis și acționări pneumatice simplu efect care sunt acționate cu aer la închis sau la deschis iar revenirea este cu arc. In cazul robineților sfera cu acționare pneumatica simplu efect robinetul poate fi normal închis sau normal deschis. Robineții au certificat ACS pentru apa potabila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-2-piese-inox-cu-actionare-pneumatica-pn63

  Robineti sfera 2 piese inox cu actionare pneumatica PN63

  Robinetii sfera 2 piese inox cu actionare pneumatica au rolul de a asigura închiderea On/Off a unui circuit de fluide din cadrul instalațiilor industriale. Acest tip de robineți sunt utilizați în aplicații unde fluidele vehiculate au o presiune nominala de maxim 63 bar și o temperatura de maxima de +180ºC. Domeniile de utilizare a robinetelor sfera din inox sunt industria chimica și farmaceutica, industria petrochimica, instalații hidraulice, termice, abur, aer comprimat, etc. Robineții pot fi echipați cu actuatoare pneumatice dublu efect care sunt acționate cu aer comprimat atât la închis cât și la deschis și acționări pneumatice simplu efect care sunt acționate cu aer la închis sau la deschis iar revenirea este cu arc. In cazul robineților sfera cu acționare pneumatica simplu efect robinetul poate fi normal închis sau normal deschis.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-3-piese-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-pn63

  Robineti sfera 3 piese otel / inox cu actionare pneumatica PN63

  Robineții sfera 3 piese otel / inox cu acționare pneumatica. se folosesc în instalațiile industriale asigurând închiderea On/Off a unui circuit de fluide. Avantajul acestui tip de robineți consta în faptul ca se pot separa în trei corpuri asigurându-se accesul la sfera și respectiv la etanșări realizându-se ușor mentenanța lor. Robineții poți fi echipați cu acționare pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționari pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robinetii-sfera-3-piese-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-pn63-temperaturi-ridicate

  Robinetii sfera 3 piese otel / inox cu actionare pneumatica PN63 – Temperaturi ridicate

  Robinetii sfera 3 piese otel / inox cu actionare pneumatica – temperaturi ridicate asigura inchiderea On/Off a circuitelor din instalatiile industriale. Sunt utilizati in aplicatii unde fluidul vehiculat are temperaturi de pana la 200°C. Acești robineți pot fi utilizați pentru abur pana la maxim 15 bar. Avantajul acestui tip de robineți consta în faptul ca se pot separa în trei corpuri asigurându-se accesul la sfera și respectiv la etanșări realizându-se ușor mentenanța lor. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robinetii-sfera-3-piese-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-pn140

  Robinetii sfera 3 piese otel / inox cu actionare pneumatica PN140

  Robinetii sfera 3 piese otel / inox cu actionare pneumatica sunt utilizați pentru presiuni maxime de 138 bari în industria chimica, petrochimica, instalațiile hidraulice, aer comprimat și abur cu presiuni maxime de pana la 12 bar, asigurand o inchidere On/Off a circuitelor din instalatiile industriale. Acest tip de robineți pot fi folosiți în aplicații unde exista pericol de explozie și foc. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-3-cai-alama-cu-actionare-pneumatica-pn16

  Robineti sfera 3 cai alama cu actionare pneumatica PN16

  Robinetii sfera 3 cai alama cu actionare pneumatica sunt utilizați în circuitele de apa rece și termoficare atât în aplicații casnice cât și industriale asigurând devierea circuitelor conform profilului instalației. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-3-cai-inox-cu-actionare-pneumatica-pn40

  Robineti sfera 3 cai inox cu actionare pneumatica PN40

  Robinetii sfera 3 cai inox cu actionare pneumatica sunt folosiți în diferite instalații pentru a devia unele circuite le fluidelor în funcție de nevoile tehnice ale instalațiilor. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-fonta-cu-actionare-pneumatica-pn16

  Robineti sfera fonta cu actionare pneumatica PN16

  Robinetii sfera fonta cu actionare pneumatica sunt utilizați in instalații unde se dorește operarea On/Off a conductelor prin care se vehiculează apa, apa calda și alte fluide compatibile cu materialele de execuție. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-pn16

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN16

  Robinetii sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN16 sunt folosiți în instalațiile industriale asigurând o închidere On/Off a circuitelor de fluide. Presiunea maxima este 16 bar iar temperatura de lucru de pana la +200ºC. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-pn16-referinta-plus

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN16 – Referinta Plus

  Robinetii sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN16 – Referinta Plus au o presiune de lucru de maxim 40 bar și temperaturi de pana la +250ºC. Sunt utilizați în instalațiile cu risc de explozie și pericol ridicat de foc. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-pn40

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN40

  Robinetii sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN40 formati din 3 piese sunt utilizați în circuitele industriale unde se vehiculează apa rece,apa calda și alte fluide compatibile cu materialele de construcție. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-pn40-referinta-plus

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN40 – Referinta Plus

  Robinetii sfera otel / inox cu actionare pneumatica PN40 – Referinta Plus construcție din 3 piese pot fi utilizați pentru abur cu presiuni de pana în 15 bar asigurand o inchidere On/Off a circuitelor din instalatie. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-ansi-150

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica ANSI 150

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica ANSI 150. sunt folosiți în aplicații unde fluidele vehiculate au temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C. Sunt utilizați pentru inchiderea On/Off a instalatiilor. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-pneumatica-ansi-300

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica ANSI 300

  Robineti sfera otel / inox cu actionare pneumatica ANSI 300 sunt folosiți în aplicații unde fluidele vehiculate au temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C . Sunt utilizați în instalații unde sunt necesari robineți pentru fluide cu risc de explozie și medii cu pericol de foc. Robineții poți fi echipați cu acționari pneumatice simplu efect sau dublu efect. Actuatoarele pneumatice dublu efect sunt acționate atat la închis cat și la deschis cu aer comprimat. Actuatoarele pneumatice simplu efect sunt acționate la deschis sau la închis cu aer comprimat iar revenirea se face cu arc. Robineții cu acționare pneumatica simplu efect au posibilitatea de a fi normal închiși sau normal deschiși.

  Fisa tehnica Detalii tehnice