Categorii produse

Robineti cutit cu actionare electrica

Arata toate cele 5 produse

 • robineti-cutit-cu-actionare-electrica-auma-corp-fonta

  Robineti cutit cu actionare electrica AUMA corp fonta

  Robinetii cutit cu actionare electrica AUMA corp fonta cu prinderea intre flanse sunt utilizati in fabrici de celuloza, tratarea apelor reziduale, apelor pluviale, industria agroalimentara, fabrici de ciment, etc. Datorita constructiei, robinetii cutit, realizeaza o inchidere foarte buna chiar daca fluidele contin impuritati, materiale vascoase, etc. Actionarea electrica permite controlul de la distanta a robinetului. Protectia IP67 permite instalarea vanei la exterior. Robinetii cutit cu actionare electrica corp fonta sunt echipati si cu actionare manuala si limitator.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robinet cutit de reglaj cu actionare electrica

  Robineti cutit de reglaj cu actionare electrica

  Robinetii cutit de reglaj cu actionare electrica  cu design complet cu flanșă pentru reglarea aerului, etanșare în ambele direcții de curgere și trecere liberă a curgerii cu orificiu de control pentru o reglare precisă. Datorită orificiului de control integrat din oțel inoxidabil cu caracteristică de control optimizată, această supapă poate fi utilizată ca supapă de control. Potrivit pentru utilizare în aplicații de apă uzată municipală, în centrale electrice și în industrie.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-cutit-cu-actionare-electrica-auma-corp-inox

  Robineti cutit cu actionare electrica AUMA corp inox

  Robineti cutit cu actionare electrica AUMA corp inox cu prinderea intre flanse sunt utilizati in fabrici de celuloza, tratarea apelor reziduale, apelor pluviale, industria agroalimentara, fabrici de ciment, etc. Datorita constructiei, robinetii cutit, realizeaza o inchidere foarte buna chiar daca fluidele contin impuritati, materiale vascoase, etc. Actionarea electrica permite controlul de la distanta a robinetului. Protectia IP67 permite instalarea vanei la exterior. Robineti cutit cu actionare electrica corp fonta sunt echipati si cu actionare manuala si limitator.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-cutit-cu-actionare-electrica-regada-corp-fonta

  Robineti cutit cu actionare electrica Regada corp fonta

  Robineti cutit cu actionare electrica Regada corp fonta sunt utilizati in fabrici de celuloza, tratarea apelor reziduale, apelor pluviale, industria agroalimentara, fabrici de ciment, etc.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • robineti-cutit-cu-actionare-electrica-regada-corp-inox

  Robineti cutit cu actionare electrica Regada corp inox

  Robineti cutit cu actionare electrica Regada corp inox sunt utilizati in fabrici de celuloza, tratarea apelor reziduale, apelor pluviale, industria agroalimentara, fabrici de ciment, etc.

  Fisa tehnica

  Detalii tehnice