Categorii produse

Drenere lichid - Purjoare aer comprimat

Arata toate cele 5 produse

 • drenere-lichid

  Drenere de lichid

  Drenere de lichid sunt folosite la schimbatoarele de caldura, cuptoare, baterii de incalzit, rezervoare, etc. Instalarea poate fi montata orizontal si vertical. Oricat de eficient ar fi un sistem, umezeala se transforma in condens de obicei si se colecteaza in liniile de gaze si aer comprimat. Daca nu este indepartat acest lichid va scadea eficienta functionarii, va coroda instalatiile costisitoare, soldandu-se in cele din urma cu intrerupere costisitoare a activitatii. Rezervoarele de drenare a lichidelor previn intarzierea circulatiei in prezenta acestui condens. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de modele. Pot fi usor demontate, de obicei fara deconectare din instalatii.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • purjoare-programabile

  Purjoare programabile

  Purjoarele programabile sunt folosite pentru eliminarea condensului din instalatiile de aer comprimat in mod automat si ciclic.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • purjoare-capacitive

  Purjoare capacitive

  Purjoarele capacitive permit eliminarea condensului din instalatiile de aer comprimat.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • purjoare-temporizatoare

  Purjoare temporizatoare

  Purjoarele temporazatoare sunt dispozitive ce au rolul de a elimina automat condensul din instalatiile de aer comprimat.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • purja-capacitiva-compacta

  Purja capacitiva compacta

  Purja capacitiva compacta se foloseste in sistemele de aer comprimat. Tehnologia folosita previne pierderile de aer. Este prevazuta cu un filtru de curatare si un buton de test.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice