Categorii produse

Actionari electrice TCR

Arata toate cele 5 produse

 • Actionare electrica TCR-02R Wireless

  Actionari electrice TCR-02R Wireless

  Actionarile electrice TCR-02R Wireless  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 20 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni .Poate fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi prin sistemul LoRa ,raza de actiune fiind intre 0-3 km.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR-02D Timer

  Actionari electrice TCR-02B Modbus

  Actionarile electrice TCR-02B Modbus  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 20 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni .Acest tip de actuator functioneaza pe retea Modbus ,putand fi setati parametri diferiti de functionare.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR-02D Timer

  Actionari electrice TCR-D Timer

  Actionarile electrice TCR-D Timer   sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 20 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni permitand programarea deschiderii/inchiderii a robinetilor  cat si durata acestora.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR-C Smart

  Actionari electrice TCR-C Smart

  Actionarile electrice TCR-C Smart  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 90 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera de mici dimensiuni.Permite reglarea timpului de operare si are optiunea de setare a unui punct intermediar de oprire/pornire.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Actionare electrica TCR -N

  Actionari electrice TCR-N

  Actionarile electrice TCR-N  sunt utilizate pentru motorizarea robinetilor cu un cuplu de 400 Nm maxim. Constructia compacta cu carcasa din ABS plastic  este foarte bine adaptat pentru motorizarea robinetilor cu sfera si fluture.

  Fisa tehnica Detalii tehnice