Categorii produse

Sistem de transmitere la distanta cu Generatoare de impulsuri

Arata toate cele 5 produse

 • H7CX-AWD1

  Numărător de impulsuri H7CX-AWD1

  Seria H7CX oferă cea mai bună versatilitate și programare intuitivă. Dispunând de un afișaj din șase cifre, modelul H7CX oferă numeroase posibilități de configurare care îl fac să fie alegere ideală pentru aplicații multiple.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • H7-BM1

  Numărător de impulsuri H7-BM1

  Contorul de impulsuri H7-BM1 permite citirea semnale de impuls generate de până la patru contoare de apă. Este posibil să setați valoarea impulsului pentru fiecare intrare semnal independent.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Reed-Generator de impulsuri

  Generatoare de impulsuri REED

  Generaoare de impulsuri pentru contaore de apa :GSD8-R / CPR-RP-R / WDE-K40-R /WDE-R /TAN-X5-R.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • PL4_750px

  Modul electronic generator de impulsuri pentru contoare Woltmann IWM -PL4

  Modulul IWM-PL4 este potrivit pentru multe aplicaţii de citire la distanţă, în domeniul rezidenţial, comercial sau industrial, funcţionând ca un generator de impulsuri electronic. Acesta permite achiziționarea consumului contorului de către sistemele terților cu o interfață universală și integrarea funcțiilor avansate de numărare şi detectare a fraudei. Utilizarea unui index inductiv la contor exclude posibilitatea de fraudare magnetică şi asigură insensibilitatea aplicaţiei la vibraţiile conductelor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • PL3_750px

  Modul electronic generator de impulsuri pentru contoare multijet IWM-PL3

  Modulul IWM-PL3 este potrivit pentru multe aplicaţii de citire la distanţă, în domeniul rezidenţial, comercial sau industrial, funcţionând ca un generator de impulsuri electronic.
  Acesta permite achiziționarea consumului contorului de către sistemele terților cu o interfață universală și integrarea funcțiilor avansate de numărare şi detectare a fraudei.
  Utilizarea unui index inductiv la contor exclude posibilitatea de fraudare magnetică şi asigură insensibilitatea aplicaţiei la vibraţiile conductelor.
  IWM-PL3 este compatibil cu toate contoarele multijet pre-echipate (mecanism umed şi mecanism uscat).

  Fisa tehnica Detalii tehnice