Categorii produse

Contoare debite mari

Arata toate cele 3 produse

 • contoare-apa-rece-cadran-uscat

  Contoare apa rece, cadran uscat

  Contoare de apa rece, Woltman, cu cadran uscat sunt utilizate în reţele de alimentare sau distribuţie, în mãsurãtori industriale, la agenţi economici, în branşamente de blocuri de locuinţe sau clădiri sociale, caracterizate de debite relativ constante.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contoare-apa-rece-cadran-uscat-pentru-irigatii

  Contoare apa rece cadran uscat pentru irigatii

  Contoare de apa rece, cu cadran uscat pentru irigatii sunt utilizare pentru mãsurarea cantitatii de apa bruta vehiculate în agricultura, în statiile de epurare, în depozitele de ape uzate, în industrie, sau în orice alte aplicatiiîn cadrul carora sunt necesare contoare robuste, care îsi mentin performantele metrologice chiar si în cazul apelor care contin pâna la 30% impuritãti.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contoare-apa-rece-cadran-uscat-combinate

  Contoare apa rece, cadran uscat, combinate

  Contoare de apa rece, cu cadran uscat combinate concepute pentru masurarea volumelor de apa care înregistreaza fluctuatii foarte mari de debite, functie de procesul tehnologic, de schimbul de lucru sau de sezon, fiind înregistrate consumuri foarte mari sau foarte mici pe acelasi bransament. De accea sunt destinate în special cladirilor de interes public (scoli, hoteluri, spitale, restaurante, birouri), dar pot rezolva problema în masurarea consumurilor si pentru blocuri de locuinte cu multe apartamente, în cadrul carora simultaneitatea este putin probabila.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice