Categorii produse

debitmetre

Arata toate cele 15 produse

 • Debitmetre test incendiu

  Debitmetre test incendiu

  Debitmetre test incendiu sunt debitmetre de tip diafragmă cu flanșă calibrata pentru debite mari. Pot fi folosite in industria chimica, petrochimica, celulozei, alimentara, farmaceutica, minerit, metalurgii, etc.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Debitmetru ultrasonic 1

  Debitmetre ultrasonice montaj fix

  Debitmetrele ultrasonice montaj fix sunt utilizate in industrie pentru masurarea debitelor in diferite conducte.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Debitmetru abur

  Debitmetru abur

  Debitmetrele abur  Vortex din seria MTGB sunt proiectate pentru măsurarea volumului / volumului de masă de lichide, gaze și abur bazat pe principiul vortexului Karman. Adoptarea algoritmului diferențial avansat împreună cu măsurarea izolării, ecranării și undei filtrarea, contoarele de vortex din seria MTGB prezintă avantajele imunității la vibrații și zgomot. Contoarele de vortex din seria MTGB sunt bine garantate de tehnologia ambalarii senzorului unic .

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • MAG-C-BATTERIA_2016

  Debitmetre electromagnetice MAG-C / MAG-S

  Debitmetrele electromagnetice MAG-C / MAG-S sunt utilizate pentru măsurarea volumului și debitului lichidelor cu conductivitate electrică.Absența pieselor interne mobile asigură precizia maximă de măsurare, nu necesită mentenanță, asigură o funcționalitate constantă de-a lungul timpului și permite instalarea contorului în orice poziție.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Debitmetru MTLD

  Debitmetre electromagnetice MTLD

  Debitmetrele electromagnetice MTLD sunt destinate aplicatiilor industriale: masurarea debitelor de apa potabila, apa bruta transporturi hidraulice, apa uzata, apa/canal si masurarea fluidelor cu temperatura pâna la max. 180°C, precum si a fluidelor corozive.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Debitmetre electromagnetice

  Debitmetre electromagnetice T-500

  Debitmetrele electromagnetice T-500 sunt destinate aplicatiilor industriale: masurarea debitelor de apa potabilã, apa bruta transporturi hidraulice, apa uzata, apa/canal si masurarea fluidelor cu temperatura pâna la max. 180°C, precum si a fluidelor corozive.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Idroset-CF

  Debitmetru cu reglaj

  Debitmetrele cu reglaj  sunt echipamente destinate a calibra și regla debitul  din sistemele de distribuție.Datorită designului inovativ bazat pe noua tehnologie patentată, debitul poate fi ușor calibrat și citit fără a fi necesare niciun fel de scule sau aparate de măsură specializate. Aceste ventile îndeplinesc rolul de echipament de diagnoză instantanee și monitorizare a performanțelor sistemului funcție de debit.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • debitmetru-acrilic-ds

  Debitmetru acrilic DS

  Debitmetru acrilic cu flotor tip DS cu robinet de reglare este conceput pentru masurarea directa si reglarea debitelor mici de apa, aer si gaze neutre. Optional, poate fi echipat cu unul sau doua contacte de alarma. Sensul de montaj este vertical, curgere ascendenta. Conectarea este in filet NPT. Poate fi montat pe panou.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debitmetre-inox-cu-flotor

  Debitmetre inox cu flotor

  Debitmetre inox cu flotor sunt destinate masurarii debitelor de apa, aer si altor fluide compatibile din industria chimica, industria tratarii apelor sau din retelele cu fluide industriale. Constructia este total inox 316L, flotor inox 316 cu tub din sticla. Racordarea se face prin filet G, montaj vertical, fluid ascendent.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debitmetre-policarbonat-cu-flotor

  Debitmetre policarbonat cu flotor

  Debitmetrele cu flotor SF sunt utilizate pentru masurarea in linie a debitelor de apa. Deplasarea flotorului permite miscarea directa pe scala. Datorita faptului ca flotorul este montat pe un arc permite montarea debitmetrului in pozitie verticala sau orizontala. Corpul este realizat din policarbonat. Racorduri filetate din oțel inoxidabil. Acest model are un contact electric reglabil optional pentru feedback-ul pe o linie de flux.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debimetre-magnetice-mf200e

  Debimetre magnetice MF200E

  Debitmetrele cu transmisie magnetica sunt destinate masurarii in linie a debitelor de apa. Deplasarea unui plutitor magnetic permite miscarea acului pe scara. Citirea debitului se face pe cadran. Constructie inox 316, racord filetat G. Montarea in pozitie verticala, flux ascendent.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debitmetre-magnetice-inox-br250s

  Debitmetre magnetice inox BR250S

  Debitmetre magnetice din inox tip BR250S sunt utilizate pe masurarea in linie a debitelor de apa. Deplasarea unui plutitor magnetic permite miscarea acului pe scara. Constructie inox 316, conexiune flanse. Montaj in pozitie orizontala cu fluxul de la stanga la dreapta. Acest model este echipat standard cu un contact electric reglabil pentru feedback-ul pe o linie de flux.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • VPFlowScope-M

  Debitmetre aer comprimat VP-M

  Debitmetrele aer comprimat VP-M special construite pentru instalatii de aer comprimat si azot, avand o plaja larga de masurare cu o ratie de 50:1 si sunt folosite pentru masurarea consumului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • VPFlowScope-in-line-all-models-2-1

  Debitmetre aer comprimat VP-S

  Debitmetre aer comprimat sunt special construite pentru instalatii de aer comprimat si azot, avand o plaja larga de masurare cu o ratie de 50:1 si sunt folosite pentru masurarea consumului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • debitmetre-aer-comprimat

  Debitmetre aer comprimat

  Debitmetre aer comprimat sunt special construite pentru instalatii de aer comprimat si azot, avand o plaja larga de masurare cu o ratie de 50:1 si sunt folosite pentru masurarea consumului.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice