Categorii produse

Izolatii conducte abur

Arata toate cele 2 produse

 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Cochilii vata necaserate

  Cochiliile din vata minerala necaserate nu sunt acoperite cu strat protector de aluminiu, putand fi aplicate pe conducte, urmand ca ulteriror sa se monteze un strat suplimentar de protectie mecanica, spre exemplu din tabla de aluminiu. Fie ca se opteaza pentru cochilii caserate cu aluminiu sau pentru cele necaserate, acestea au aceiasi parametrii tehnici. Singura diferenta in cazul cochiliilor necaserate este ca aceastea vor fi acoperite suplimentar cu un strat de protectie (spre exemplu din tabla). Cochiliile caserate cu folie de aluminiu sunt deja protejate si permit si inchiderea facila a izolatiei. Se aplica in domeniul de temperatura de maxim +250°C, iar folia de protectie din aluminiu poate fi utilizata in siguranta pana la +80°C. Lungimea standard a unei cochilii de vata bazaltica este de 1m.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Cochilii vata caserate

  Cochiliile din vata minerala bazaltica se aplica la izolarea termica a conductelor, a instalatiilor de apa fierbinte si de incalzire. Cochilia din vata minerala se aplica eficient si in cazul izolatiei pe conductele de aburi.
  In functie de nivelul de protectie termica dorit, se poate opta pentru cochilii de vata minerala caserata sau pentru cochilii de vata necaserata cu aluminiu. Cochiliile din vata minerala bazaltica caserate cu aluminiu sunt protejate de un strat din aluminiu cu fibra de sticla, cu banda pentru autoinchidere dupa montaj pe conducta, plasat longitudinal.

  Fisa tehnica Detalii tehnice