Categorii produse

Robineti sfera inox

Arata toate cele 14 produse

 • Lyva 3 NC

  Robineti sfera inox cu actionare electrica si actionare manuala Lyva 3 NC

  Robineti sfera inox cu actionare electrica si manuala Lyva 3 NC sunt robineti  inox cu actionari electrice compacte ce asigura o inchidere on/off a circuitelor de apa sau agent termic. Robinetii au certificat ACS pentru apa potabila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • LYVA3-ACS-INOX_5

  Robineti sfera inox cu actionare electrica Lyva 3 NO

  Robineti sfera inox cu actionare electrica Lyva 3 NO sunt robineti  inox cu actionari electrice compacte ce asigura o inchidere on/off a circuitelor de apa sau agent termic. Robinetii au certificat ACS pentru apa potabila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • LYVA3-ACS-INOX_5

  Robineti sfera inox cu actionare electrica Lyva 3 NC

  Robineti sfera inox cu actionare electrica Lyva 3 NC sunt robineti  inox cu actionari electrice compacte ce asigura o inchidere on/off a circuitelor de apa sau agent termic. Robinetii au certificat ACS pentru apa potabila.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-2-piese-inox-cu-actionare-electrica-pn63

  Robineti sfera 2 piese inox cu actionare electrica PN63

  Robineții sfera din inox cu actionare electrica au rolul de a asigura închiderea On/Off a unui circuit de fluide din cadrul instalațiilor industriale. Acest tip de robineți sunt utilizați în aplicații unde fluidele vehiculate au o presiune nominala de maxim 63 bar și o temperatura de maxima de +180ºC. Domeniile de utilizare a robinetelor sfera din inox sunt industria chimica și farmaceutica, industria petrochimica, instalații hidraulice, termice, abur, aer comprimat, etc. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-3-piese-otel-inox-cu-actionare-electrica-pn63-temperaturi-ridicate

  Robineti sfera 3 piese otel / inox cu actionare electrica PN63 – Temperaturi ridicate

  Robinetii sfera 3 piese otel / inox cu actionare electrica – temperaturi ridicate asigura inchiderea On/Off a circuitelor din instalatiile industriale. Sunt utilizati in aplicatii unde fluidul vehiculat are temperaturi de pana la 200°C. Acești robineți pot fi utilizați pentru abur pana la maxim 15 bar. Avantajul acestui tip de robineți consta în faptul ca se pot separa în trei corpuri asigurându-se accesul la sfera și respectiv la etanșări realizându-se ușor mentenanța lor. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție sunt IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-3-piese-otel-inox-cu-actionare-electrica-pn63

  Robineti sfera 3 piese otel / inox cu actionare electrica PN63

  Robinetii sfera 3 piese otel / inox cu actionare electrica se folosesc în instalațiile industriale asigurand închiderea On/Off a unui circuit de fluide. Avantajul acestui tip de robineți consta în faptul ca se pot separa în trei corpuri asigurându-se accesul la sfera și respectiv la etanșări realizându-se ușor mentenanța lor. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-3-piese-otel-inox-cu-actionare-electrica-pn140

  Robineti sfera 3 piese otel / inox cu actionare electrica PN140

  Robineti sfera 3 piese otel / inox cu actionare electrica PN140 sunt utilizați pentru presiuni maxime de 138 bari în industria chimica, petrochimica, instalațiile hidraulice, aer comprimat și abur cu presiuni maxime de pana la 30 bar, asigurand o inchidere On/Off a circuitelor din instalatiile industriale. Acest tip de robineți pot fi folosiți în aplicații unde exista pericol de explozie și foc. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție sunt IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-3-cai-inox-cu-actionare-electrica-pn40

  Robineti sfera 3 cai inox cu actionare electrica PN40

  Robinetii sfera 3 cai inox cu actionare electrica sunt folosiți în diferite instalații pentru a devia unele circuite ale fluidelor în funcție de nevoile tehnice. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Robineti sfera otel - inox cu actionare electrica PN40-PN16

  Robineti sfera otel / inox cu actionare electrica PN40/16

  Robinetii sfera otel / inox cu actionare electrica PN40/16 sunt folosiți în instalațiile industriale asigurând o închidere On/Off a circuitelor de fluide. Presiunea maxima este 16 bar iar temperatura de lucru de pana la +200ºC. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-electrica-pn40-referinta-plus

  Robineti sfera otel / inox cu actionare electrica PN40/16 – Referinta Plus

  Robineții sfera cu flanșe corp otel sau inox cu actionare electrica au o presiune de lucru de maxim 40 bar și temperaturi de pana la +250ºC. Sunt utilizați în instalațiile cu risc de explozie și pericol ridicat de foc. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție sunt IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-electrica-pn40

  Robineti sfera otel / inox cu actionare electrica PN40

  Robinetii sfera otel / inox cu actionare electrica PN40 formati din 3 piese sunt utilizați în circuitele industriale unde se vehiculează apa rece,apa calda și alte fluide compatibile cu materialele de construcție. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-electrica-pn40-referinta-plus

  Robineti sfera otel / inox cu actionare electrica PN40 – Referinta Plus

  Robinetii sfera otel / inox cu actionare electrica PN40 construcție din 3 piese pot fi utilizați pentru abur cu presiuni de pana în 15 bar asigurand o inchidere On/Off a circuitelor din instalatie. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție pot fi IP65 sau IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-electrica-ansi-150

  Robineti sfera otel/inox cu actionare electrica ANSI 150

  Robineții cu sfera ANSI 150 cu actionare electrica corp otel sau inox sunt folosiți în aplicații unde fluidele vehiculate au temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C. Sunt utilizați pentru inchiderea On/Off a instalatiilor. Pot fi montati in zone cu risc de explozie și medii cu pericol de foc. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție sunt IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • robineti-sfera-otel-inox-cu-actionare-electrica-ansi-300

  Robineti sfera otel/inox cu actionare electrica ANSI 300

  Robineti sfera 3 piese otel / inox cu actionare electrica ANSI 300 sunt folosiți în aplicații unde fluidele vehiculate au temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C. Sunt utilizați în instalații unde sunt necesari robineți pentru fluide cu risc de explozie și medii cu pericol de foc. Acționările electrice sunt echipate cu indicator de poziție iar ca grad de protecție au IP67.

  Fisa tehnica Detalii tehnice