Categorii produse

Contoare apa

Arata toate cele 42 produse

 • Debitmetru ultrasonic 1

  Debitmetre ultrasonice montaj fix

  Debitmetrele ultrasonice montaj fix sunt utilizate in industrie pentru masurarea debitelor in diferite conducte.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • 1.Debitmetru-portabil-MTDS

  Debitmetre ultrasonice portabile MTDS

  Debitmetrele ultrasonice portabile MTDS sunt utilizate in industrie pentru masurarea debitelor in diferite conducte. Acestea ajuta la dimensionarea corecta a pompelor, vanelor fara a intrerupe alimentarea si fara  pierdere de presiune.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Debitmetre ultrasonice portabile

  Debitmetre ultrasonice portabile

  Debitmetrele ultrasonice portabile sunt utilizate in industrie pentru masurarea debitelor in diferite conducte. Acestea ajuta la dimensionarea corecta a pompelor, vanelor, etc.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • PEM-1000

  Debitmetre electromagnetice PEM 1000

  Debitmetrele electromagnetice PEM 1000 sunt utilizate pentru măsurarea volumului și debitului lichidelor cu conductivitate electrică.Absența pieselor interne mobile asigură precizia maximă de măsurare, nu necesită mentenanță, asigură o funcționalitate constantă de-a lungul timpului și permite instalarea contorului în orice poziție.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • MAG-C-BATTERIA_2016

  Debitmetre electromagnetice MAG-C / MAG-S

  Debitmetrele electromagnetice MAG-C / MAG-S sunt utilizate pentru măsurarea volumului și debitului lichidelor cu conductivitate electrică.Absența pieselor interne mobile asigură precizia maximă de măsurare, nu necesită mentenanță, asigură o funcționalitate constantă de-a lungul timpului și permite instalarea contorului în orice poziție.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Debitmetru MTLD

  Debitmetre electromagnetice MTLD

  Debitmetrele electromagnetice MTLD sunt destinate aplicatiilor industriale: masurarea debitelor de apa potabila, apa bruta transporturi hidraulice, apa uzata, apa/canal si masurarea fluidelor cu temperatura pâna la max. 180°C, precum si a fluidelor corozive.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Debitmetre electromagnetice

  Debitmetre electromagnetice T-500

  Debitmetrele electromagnetice T-500 sunt destinate aplicatiilor industriale: masurarea debitelor de apa potabilã, apa bruta transporturi hidraulice, apa uzata, apa/canal si masurarea fluidelor cu temperatura pâna la max. 180°C, precum si a fluidelor corozive.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • debitmetre-cu-ultrasunete

  Debitmetre cu ultrasunete

  Debitmetre cu ultrasunete sunt utilizate pentru mãsurarea debitului lichidelor conductive si non-conductive electric din industria chimicã, industria petrochimica, industria farmaceutica, ingineria energetica, etc.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • Contor apa irigatii TAN-X5

  Contoare apa irigatii TAN-X5

  Contoare de apă de tip tangențial TAN-X5 utilizate pentru irigații, cadran uscat, transmisie magnetică. Potrivit pentru măsurarea apei impure cu sedimente solide.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Contor apa WDE-K50

  Contoare apa Woltmann WDE-K50

  Contor Woltmann WDE-K50 orizontal cu inserție detașabilă. Mecanism de citire sigilat, transmisie magnetică.
  Pre-echipat cu index inductiv pentru instalarea de module de comunicaţie: modul M-Bus cablat, modul radio M-BUS şi LoRa.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • WDE-K40_AF

  Contoare apa Woltmann WDE-K40

  Contor tip Woltmann WDE-K40 cu inserție detașabilă, mecanism de citire sigilat, transmisie magnetică.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • WDE

  Contoare apa rece Woltmann WDE

  Contoare tip Woltmann cu inserție detașabilă, mecanism de citire sigilat, transmisie magnetică.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • contoare-apa-rece-cadran-uscat

  Contoare apa rece, cadran uscat

  Contoare de apa rece, Woltman, cu cadran uscat sunt utilizate în reţele de alimentare sau distribuţie, în mãsurãtori industriale, la agenţi economici, în branşamente de blocuri de locuinţe sau clădiri sociale, caracterizate de debite relativ constante.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • contoare-apa-rece-cadran-uscat-pentru-irigatii

  Contoare apa rece cadran uscat pentru irigatii

  Contoare de apa rece, cu cadran uscat pentru irigatii sunt utilizare pentru mãsurarea cantitatii de apa bruta vehiculate în agricultura, în statiile de epurare, în depozitele de ape uzate, în industrie, sau în orice alte aplicatiiîn cadrul carora sunt necesare contoare robuste, care îsi mentin performantele metrologice chiar si în cazul apelor care contin pâna la 30% impuritãti.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • contoare-apa-rece-cadran-uscat-combinate

  Contoare apa rece, cadran uscat, combinate

  Contoare de apa rece, cu cadran uscat combinate concepute pentru masurarea volumelor de apa care înregistreaza fluctuatii foarte mari de debite, functie de procesul tehnologic, de schimbul de lucru sau de sezon, fiind înregistrate consumuri foarte mari sau foarte mici pe acelasi bransament. De accea sunt destinate în special cladirilor de interes public (scoli, hoteluri, spitale, restaurante, birouri), dar pot rezolva problema în masurarea consumurilor si pentru blocuri de locuinte cu multe apartamente, în cadrul carora simultaneitatea este putin probabila.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • GMB-I_2018

  Contoare multijet, cadran umed GMB-I

  Contor multijet, cadran umed cu transmisie directa.Pre-echipat cu index inductiv pentru instalarea de module de comunicaţie: modul M-Bus cablat,  modul  radio OMS sau generator de impulsuri non-magnetic.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • contoare-apa-rece-multijet-cadran-umed

  Contoare apa rece, multijet, cadran umed

  Contoare de apa rece, multijet, cu cadran umed sunt utilizate in retelele de consum sau distributie pentru masurarea consumului de apa rece cu temperaturi de 30°C pana la maxim 50°C. Necesita un debit de apa foarte redus, inregistrand pierderi de presiuni mici.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • H7CX-AWD1

  Numărător de impulsuri H7CX-AWD1

  Seria H7CX oferă cea mai bună versatilitate și programare intuitivă. Dispunând de un afișaj din șase cifre, modelul H7CX oferă numeroase posibilități de configurare care îl fac să fie alegere ideală pentru aplicații multiple.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • H7-BM1

  Numărător de impulsuri H7-BM1

  Contorul de impulsuri H7-BM1 permite citirea semnale de impuls generate de până la patru contoare de apă. Este posibil să setați valoarea impulsului pentru fiecare intrare semnal independent.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Reed-Generator de impulsuri

  Generatoare de impulsuri REED

  Generaoare de impulsuri pentru contaore de apa :GSD8-R / CPR-RP-R / WDE-K40-R /WDE-R /TAN-X5-R.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • PL4_750px

  Modul electronic generator de impulsuri pentru contoare Woltmann IWM -PL4

  Modulul IWM-PL4 este potrivit pentru multe aplicaţii de citire la distanţă, în domeniul rezidenţial, comercial sau industrial, funcţionând ca un generator de impulsuri electronic. Acesta permite achiziționarea consumului contorului de către sistemele terților cu o interfață universală și integrarea funcțiilor avansate de numărare şi detectare a fraudei. Utilizarea unui index inductiv la contor exclude posibilitatea de fraudare magnetică şi asigură insensibilitatea aplicaţiei la vibraţiile conductelor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • PL3_750px

  Modul electronic generator de impulsuri pentru contoare multijet IWM-PL3

  Modulul IWM-PL3 este potrivit pentru multe aplicaţii de citire la distanţă, în domeniul rezidenţial, comercial sau industrial, funcţionând ca un generator de impulsuri electronic.
  Acesta permite achiziționarea consumului contorului de către sistemele terților cu o interfață universală și integrarea funcțiilor avansate de numărare şi detectare a fraudei.
  Utilizarea unui index inductiv la contor exclude posibilitatea de fraudare magnetică şi asigură insensibilitatea aplicaţiei la vibraţiile conductelor.
  IWM-PL3 este compatibil cu toate contoarele multijet pre-echipate (mecanism umed şi mecanism uscat).

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-MB3 Modul M-Bus cablat

  Modul Radio M-Bus IWM-MB4 cablat

  Modulul IWM-MB4 este potrivit pentru aplicații de citire la distanță în domeniul comercial și industrial.Acesta este un modul M-Bus care permite achiziționarea datelor de consum ale contorului prin conectarea la rețea ,utilizând protocolul standard M-Bus, creat  pentru citirea de la distanță a contorului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-MB3 Modul M-Bus cablat

  Modul Radio M-Bus IWM-MB3 cablat

  Modulul IWM-MB3 este un modul M-Bus cu fir care utilizează protocolul de transmisie EN13757-3 pentru contoare multijet.Utilizat pentru citirea la distanță a datelor de consum din gospodării, clădiri comerciale și industriale, permite conectarea contoarelor la rețelele care utilizează protocolul standard M-Bus.Cuplat cu o rolă index inductivă a contorului, exclude posibilitatea unor încercări de fraudare magnetică, făcându-l insensibil la vibrațiile conductelor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-MB1 Modul cablat

  Modul Radio M-Bus RFM-MB1 cablat

  Modulul RFM-MB1 este un modul M-Bus cablat potrivit pentru transmiterea datelor de consum și aplicabil contoarelor monojet GSD8-RFM.Ușor de instalat și configurat, în plus față de datele de consum curente și cu un istoric al valorilor pentru maxim 12 luni, poate detecta diferite tipuri de tentative de fraudă asupra contoarelor, funcționarea prelungită la debitul maxim (Q4) și o potențială pierdere de apă în aval de contor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-RPT3-Repetitor de semnal

  Repetitor de semnal RFM-RPT3

  Repetitorul de semnal M-Bus RFM-RPT3 este un dispozitiv care permite repetarea și extinderea razei de acoperire a semnalului radio transmis de modulele radio instalate pe contoare de apă, contoare de energie termică și repartitoare de costuri pentru căldură, în conformitate cu standardul WMBUS.
  Repetitorul poate fi setat cu o fereastră de activități zilnice, în interiorul căreia se efectuează repetiția telegramelor WMBUS în conformitate cu cerințele standardului EN13757-4.Dispozitivul repetă semnalele trimise de către modulele contoarelor, cu excepția celor deja repetate și trimise de pe alte repetitoare (repetitor simplu de tip single-hop logic).Același repetitor poate fi setat, indiferent de standard, pentru a permite crearea de lanțuri de repetiție de până la 3 niveluri.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-C3 Concentrator de date

  Concentrator de date RFM-C3

  Concentratorul de date RFM-C3 este un portal/concentrator de date care colectează datele trimise de echipamentele radio M-Bus şi le retransmite prin semnal GPRS sau prin reţea Ethernet/LAN/Wi-Fi.
  Datele despre consum şi informaţiile trimise de module radio B METERS, echipamente de măsurare sau repartitoare de costuri, echipate cu interfeţe radio M-Bus, sunt colectate de concentratorul RFM-C3 şi retransmise prin E-mail, utilizând reţeaua GPRS sau, alternativ, o reţea Ethernet/LAN/Wi-Fi, printr-o conexiune Internet.Mesajul E-mail conţine fişierul cu telegramele achiziţionate în format .txt şi poate fi transmis către până la 5 destinatari diferiţi, cu o frecvenţă zilnică/săptămânală/lunară.
  Configurarea dispozitivului se efectuează utilizând un PC conectat cu un cablu LAN (cu conector RJ-45) la portul de Ethernet al concentratorului RFM-C3.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-RBT receptor pentru Smartphone

  Receptor de date M-Bus RFM-RBT- Smartphone

  Receptorul de date  RFM-RBT este un receptor de date M-Bus wireless, care poate colecta datele de consum trimise de modulele radio montate pe contoare de apă, contoare de energie termică și repartitoare de costuri pentru căldură produse de B METERS și le retransmite către telefoane smartphone sau tablete ANDROID, utilizând protocolul de transmitere Bluetooth (WPAN).O aplicație gratuită , care poate fi descărcată de pe Google Play Store, permite vizualizarea și descărcarea datelor de consum trimise de către fiecare dispozitiv.Datele primite pot fi ușor memorate local sau trimise către o adresă e-mail.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • LORA-PULSE MODUL

  Modul LORA – PULS

  Modulul LoRaWAN LORA-PULSE este conceput pentru a funcționa în combinație cu orice dimensiune de marcă și versiune a apometrelor echipate cu ieșire de impuls și mai ales cu modulul de ieșire de impuls B METERS ’IWM-PL3 și IWM-PL4. Acest lucru permite transmiterea datelor și alarmelor înregistrate de contoare prin intermediul unei rețele LoRaWAN în toate cazurile în care modulul integrat nu poate fi utilizat sau în care este necesar să se îndepărteze modulul de la contor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-TXE Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus RFM-TXE

  Modulul RFM-TXE transmite prin radio datele de consum a 1 sau 2 contoare echipate cu generator de impulsuri.Utilizând protocolul de transmitere Wireless M-Bus, soluția permite trimiterea datelor achiziționate de la contoarele care nu permit instalarea soluției modului radio compact.Modulul poate fi conectat la orice contor echipat cu ieșire în impulsuri, aparținând oricărei firme, pentru orice dimensiune și versiune.Configurarea și citirea semnalului radio sunt realizate cu ajutorul receptorului RFM-RX2 conectat la un calculator.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • Set racorduri pentru contoare de apa

  Set racorduri pentru contoarele de apă

  Set racorduri pentru contoarele de apă (2 piulițe, 2 nipluri, 2 garnituri).

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-RX2 Receptor Radio

  Receptor radio RFM-RX2 wireless M-Bus

  Receptorul radio RFM-RX2 wireless M-Bus este un dispozitiv USB utilizat pentru a configura și colecta datele de consum transmise de modulele radio instalate pe contoare de apă, contoare de energie termică, repartitoare de costuri pentru căldură și senzorul de temperatură produs de B METERS, în conformitate cu standardul WMBUS.
  RFM-RX2 a fost conceput pentru a fi utilizat în combinație cu software-urile de configurare și citire dezvoltate de B METERS.Receptorul este echipat cu un conector SMA pentru o demontare și înlocuire ușoară a antenei, care poate fi orientată la 360°.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-TX1 Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus RFM-TX1

  Modulul Radio M-Bus  RFM-TX1 este un modul radio destinat transmiterii datelor de consum, dedicat contoarelor de apă monojet GSD8-RFM.Ușor de instalat și configurat, a fost proiectat cu componente care consumă foarte puțină energie și utilizează algoritmi speciali pentru economisirea energiei.
  Pe lângă datele de consum actuale și un istoric al valorilor pentru 12 luni, modulul poate detecta diferite tipuri de tentative de fraudă asupra contoarelor, funcționarea prelungită la debitul maxim (Q4) și o potențială pierdere de apă în aval de contor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-LR1 Modul Radio

  Modul Radio RFM-LR1

  Modulul Radio RFM-LR1 a fost conceput pentru a permite citirea wireless de la distanță în diferite tipuri de aplicații din sectorul rezidențial. Modulul radio datorită prezenței țintei optice în cadranul contorului permite citirea consumului de volum fără restricții de acces la site datorită tehnologiei radio Long Range LoRa și conformitatea cu standardul LoRaWAN poate fi intergatată în multi -rețele de servicii.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-TX4-Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus IWM-TX4

  Modulul IWM-TX4 este un modul radio M-Bus care utilizează protocolul de transmisie EN13757-4, pentru contoare din gama Woltmann WDE-K50.Utilizat pentru citirea la distanță a datelor de consum în gospodării, aplicații comerciale și industriale, permite conectarea contoarelor la rețele fără fir, care utilizează protocolul standard WMBUS.Utilizarea unei role index inductive la contor exclude posibilitatea fraudării magnetice și face ca aplicația să nu fie sensibilă la vibrațiile conductelor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-TX3-Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus IWM-TX3

  Modulul IWM-TX3 este un modul radio M-Bus care utilizează protocolul de transmisie EN13757-4.Utilizat pentru citirea la distanță a datelor de consum în gospodării, aplicații comerciale și industriale, permite conectarea contoarelor la rețele fără fir, care utilizează protocolul standard WMBUS.
  Utilizarea unei role index inductive la contor exclude posibilitatea fraudării magnetice și face ca aplicația să nu fie sensibilă la vibrațiile conductelor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-LR4 Generator de impulsuri

  Generator de impulsuri IWM-LR4

  Generatorul de impulsuri IWM-LR4 a fost conceput pentru a permite citirea la distanță fără fir în diferite tipuri de aplicații, din sectorul rezidențial până în sectoarele comerciale și industriale.Modulul radio datorită prezenței țintei inductive în cadranul contorului permite citirea consumului de volum fără constrângeri de acces la site datorită tehnologiei radio LoRa Long Range și conformitatea cu standardul LoRaWAN poate fi integrată în multi -rețele de servicii.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-LR3 -generator de impulsuri

  Generator de impulsuri IWM-LR3

  Generatorul de impulsuri IWM-LR3 a fost conceput pentru a permite citirea la distanță fără fir în diferite tipuri de aplicații, din sectorul rezidențial până în sectoarele comerciale și industriale.Modulul radio datorită prezenței țintei inductive în cadranul contorului permite citirea consumului de volum fără constrângeri de acces la site datorită tehnologiei radio LoRa Long Range și conformitatea cu standardul LoRaWAN poate fi integrată în multi -rețele de servicii.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • contoare-apa-rece-multijet-cadran-uscat

  Contoare apa rece, multijet, cadran uscat

  Contoare de apa rece, multijet, cu cadran uscat ideale pentru toate aplicaţiile rezidenţiale, comerciale sau industriale, special destinate mãsurãrii apelor cu nivel ridicat de impuritãţi. Gratie principiului de masurare, contorul este insensibil la regimul de curgere. Mecanismul capsulat si vidat permite citirea indiferent de calitatea apei care trece prin contor. Asigurate antiaburire si antifrauda.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice
 • GMDM-I_AFAC_2018

  Contoare multijet, cadran uscat GMDM-I

  Contor multijet, cadran uscat, transmisie magnetică, capac rotativ la 360°.Pre-echipat cu index inductiv pentru instalarea de module de comunicaţie: modul M-Bus cablat,  modul  radio OMS sau generator de impulsuri non-magnetic.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • GMB-RP-I_700px

  Contoare multijet, cadran semi-uscat GMB-RP-I

  Contor multijet, cadran semi-uscat cu role protejate, transmisie mecanica.Pre-echipat cu index inductiv pentru instalarea de module de comunicaţie: modul M-Bus cablat,  modul  radio OMS sau generator de impulsuri non-magnetic.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • HYDRODIGIT_smartmeter-1

  Contoare monojet afisaj electronic Hydrodigit-S1

  Contor monojet, afişaj electronic cu 8 cifre.Transmisie inductivă.

  Fisa tehnica Detalii tehnice