Categorii produse

Contoare apa

Arata toate cele 8 produse

 • Debitmetre electromagnetice

  Debitmetre electromagnetice

  Debitmetrele electromagnetice sunt destinate aplicatiilor industriale: masurarea debitelor de apa potabilã, apa bruta transporturi hidraulice, apa uzata, apa/canal si masurarea fluidelor cu temperatura pâna la max. 180°C, precum si a fluidelor corozive.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • debitmetre-cu-ultrasunete

  Debitmetre cu ultrasunete

  Debitmetre cu ultrasunete sunt utilizate pentru mãsurarea debitului lichidelor conductive si non-conductive electric din industria chimicã, industria petrochimica, industria farmaceutica, ingineria energetica, etc.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contoare-apa-rece-cadran-uscat

  Contoare apa rece, cadran uscat

  Contoare de apa rece, Woltman, cu cadran uscat sunt utilizate în reţele de alimentare sau distribuţie, în mãsurãtori industriale, la agenţi economici, în branşamente de blocuri de locuinţe sau clădiri sociale, caracterizate de debite relativ constante.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contoare-apa-rece-cadran-uscat-pentru-irigatii

  Contoare apa rece cadran uscat pentru irigatii

  Contoare de apa rece, cu cadran uscat pentru irigatii sunt utilizare pentru mãsurarea cantitatii de apa bruta vehiculate în agricultura, în statiile de epurare, în depozitele de ape uzate, în industrie, sau în orice alte aplicatiiîn cadrul carora sunt necesare contoare robuste, care îsi mentin performantele metrologice chiar si în cazul apelor care contin pâna la 30% impuritãti.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contoare-apa-rece-cadran-uscat-combinate

  Contoare apa rece, cadran uscat, combinate

  Contoare de apa rece, cu cadran uscat combinate concepute pentru masurarea volumelor de apa care înregistreaza fluctuatii foarte mari de debite, functie de procesul tehnologic, de schimbul de lucru sau de sezon, fiind înregistrate consumuri foarte mari sau foarte mici pe acelasi bransament. De accea sunt destinate în special cladirilor de interes public (scoli, hoteluri, spitale, restaurante, birouri), dar pot rezolva problema în masurarea consumurilor si pentru blocuri de locuinte cu multe apartamente, în cadrul carora simultaneitatea este putin probabila.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contoare-apa-rece-multijet-cadran-umed

  Contoare apa rece, multijet, cadran umed

  Contoare de apa rece, multijet, cu cadran umed sunt utilizate in retelele de consum sau distributie pentru masurarea consumului de apa rece cu temperaturi de 30°C pana la maxim 50°C. Necesita un debit de apa foarte redus, inregistrand pierderi de presiuni mici.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contoare-apa-rece-multijet-cadran-uscat

  Contoare apa rece, multijet, cadran uscat

  Contoare de apa rece, multijet, cu cadran uscat ideale pentru toate aplicaţiile rezidenţiale, comerciale sau industriale, special destinate mãsurãrii apelor cu nivel ridicat de impuritãţi. Gratie principiului de masurare, contorul este insensibil la regimul de curgere. Mecanismul capsulat si vidat permite citirea indiferent de calitatea apei care trece prin contor. Asigurate antiaburire si antifrauda.

   Fisa tehnica

  Detalii tehnice

 • contor-multijet-apa-calda-tip-gmdx

  Contor multijet apa calda tip GMDX DN 25, Qn = 6 mc/h, clasa B, B-METERS

  462.00lei

  Contoarele multijet apa calda tip GMDX sunt folosite in aplicatiile comerciale unde apa atinge temperaturi de pana la 90°C pentru masurarea consumului.

  Fisa tehnica Detalii tehnice

Positive SSL