Categorii produse

Despre noi

Infiintata in anul 1998,avand ca obiect de activitate importul si distributia de robineti industriali pentru toate sectoarele de activitate,asigurand totodata si consultanta in alegerea produselor in functie de aplicatia clientului.

Parteneri. Referinte

Societatea noastra are relatii comerciale cu firme importante cum ar fi: Kosarom SA Pascani, Imsat SA Bucuresti,Hidroelectrica SA Bucuresti, Erdemir SRL Targoviste , Cofely SRL Bucuresti , Cotnari Sa Iasi Azur SA Timisoara samd. De asemenea, firma noastra se numara printre clientii unor mari companii ca, Ecowater Systems (SUA), Ari Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Grundfos (Danemarca), Inoxpa Candigra (Spania), Honeywell, Samson, Syveco, Valvesteam Adca si alti producatori de talie europeana. Asigurandu-va de intreaga noastra atentie si de promptitudinea solutionarii cererilor dvs. de oferta, va invitam sa ne contactati pentru a incheia posibile proiecte de colaborare sau pentru a va oferi consultanta tehnica in dimensionarea si selectarea produsului dorit.

Viziune

Avand ca tel satisfacerea clientilor atat din punct de vedere a produselor cat si a modului de colaborare dorim crestera stocurilor,a gamei de produse si nu in ultimul rand asigurarea unor produse de calitate astfel incat intre firma noastra si clienti sa existe o colaborare durabila si profitabile pentru ambele parti.

Servicii

La solicitarea clienților oferim tot sprijinul in alegerea soluției optime in funcție de datele furnizate de client.

Asiguram sprijin clienților in găsirea soluției si alegerea echipamentelor de abur necesare pentru ca instalația sa aibă eficienta maxima.

La cererea clienților in funcție de datele cerute de noi si furnizate de client alegem soluția cea mai fiabila si cea mai buna din punct de vedere tehnic pentru rezolvarea problemelor calității apei atât in domeniul casnic cât si industrial.

Pentru produsele comercializate de noi asiguram garantie, furnizam piese de schimb si componente pentru perioada post-garanție, iar la cerere reparații in service specializat.