Categorii produse

Sistem de transmitere la distanta M-Bus wireless

Arata toate cele 8 produse

 • RFM-RPT3-Repetitor de semnal

  Repetitor de semnal RFM-RPT3

  Repetitorul de semnal M-Bus RFM-RPT3 este un dispozitiv care permite repetarea și extinderea razei de acoperire a semnalului radio transmis de modulele radio instalate pe contoare de apă, contoare de energie termică și repartitoare de costuri pentru căldură, în conformitate cu standardul WMBUS.
  Repetitorul poate fi setat cu o fereastră de activități zilnice, în interiorul căreia se efectuează repetiția telegramelor WMBUS în conformitate cu cerințele standardului EN13757-4.Dispozitivul repetă semnalele trimise de către modulele contoarelor, cu excepția celor deja repetate și trimise de pe alte repetitoare (repetitor simplu de tip single-hop logic).Același repetitor poate fi setat, indiferent de standard, pentru a permite crearea de lanțuri de repetiție de până la 3 niveluri.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-C3 Concentrator de date

  Concentrator de date RFM-C3

  Concentratorul de date RFM-C3 este un portal/concentrator de date care colectează datele trimise de echipamentele radio M-Bus şi le retransmite prin semnal GPRS sau prin reţea Ethernet/LAN/Wi-Fi.
  Datele despre consum şi informaţiile trimise de module radio B METERS, echipamente de măsurare sau repartitoare de costuri, echipate cu interfeţe radio M-Bus, sunt colectate de concentratorul RFM-C3 şi retransmise prin E-mail, utilizând reţeaua GPRS sau, alternativ, o reţea Ethernet/LAN/Wi-Fi, printr-o conexiune Internet.Mesajul E-mail conţine fişierul cu telegramele achiziţionate în format .txt şi poate fi transmis către până la 5 destinatari diferiţi, cu o frecvenţă zilnică/săptămânală/lunară.
  Configurarea dispozitivului se efectuează utilizând un PC conectat cu un cablu LAN (cu conector RJ-45) la portul de Ethernet al concentratorului RFM-C3.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-RBT receptor pentru Smartphone

  Receptor de date M-Bus RFM-RBT- Smartphone

  Receptorul de date  RFM-RBT este un receptor de date M-Bus wireless, care poate colecta datele de consum trimise de modulele radio montate pe contoare de apă, contoare de energie termică și repartitoare de costuri pentru căldură produse de B METERS și le retransmite către telefoane smartphone sau tablete ANDROID, utilizând protocolul de transmitere Bluetooth (WPAN).O aplicație gratuită , care poate fi descărcată de pe Google Play Store, permite vizualizarea și descărcarea datelor de consum trimise de către fiecare dispozitiv.Datele primite pot fi ușor memorate local sau trimise către o adresă e-mail.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-TXE Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus RFM-TXE

  Modulul RFM-TXE transmite prin radio datele de consum a 1 sau 2 contoare echipate cu generator de impulsuri.Utilizând protocolul de transmitere Wireless M-Bus, soluția permite trimiterea datelor achiziționate de la contoarele care nu permit instalarea soluției modului radio compact.Modulul poate fi conectat la orice contor echipat cu ieșire în impulsuri, aparținând oricărei firme, pentru orice dimensiune și versiune.Configurarea și citirea semnalului radio sunt realizate cu ajutorul receptorului RFM-RX2 conectat la un calculator.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-RX2 Receptor Radio

  Receptor radio RFM-RX2 wireless M-Bus

  Receptorul radio RFM-RX2 wireless M-Bus este un dispozitiv USB utilizat pentru a configura și colecta datele de consum transmise de modulele radio instalate pe contoare de apă, contoare de energie termică, repartitoare de costuri pentru căldură și senzorul de temperatură produs de B METERS, în conformitate cu standardul WMBUS.
  RFM-RX2 a fost conceput pentru a fi utilizat în combinație cu software-urile de configurare și citire dezvoltate de B METERS.Receptorul este echipat cu un conector SMA pentru o demontare și înlocuire ușoară a antenei, care poate fi orientată la 360°.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • RFM-TX1 Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus RFM-TX1

  Modulul Radio M-Bus  RFM-TX1 este un modul radio destinat transmiterii datelor de consum, dedicat contoarelor de apă monojet GSD8-RFM.Ușor de instalat și configurat, a fost proiectat cu componente care consumă foarte puțină energie și utilizează algoritmi speciali pentru economisirea energiei.
  Pe lângă datele de consum actuale și un istoric al valorilor pentru 12 luni, modulul poate detecta diferite tipuri de tentative de fraudă asupra contoarelor, funcționarea prelungită la debitul maxim (Q4) și o potențială pierdere de apă în aval de contor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-TX4-Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus IWM-TX4

  Modulul IWM-TX4 este un modul radio M-Bus care utilizează protocolul de transmisie EN13757-4, pentru contoare din gama Woltmann WDE-K50.Utilizat pentru citirea la distanță a datelor de consum în gospodării, aplicații comerciale și industriale, permite conectarea contoarelor la rețele fără fir, care utilizează protocolul standard WMBUS.Utilizarea unei role index inductive la contor exclude posibilitatea fraudării magnetice și face ca aplicația să nu fie sensibilă la vibrațiile conductelor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice
 • IWM-TX3-Modul Radio M-Bus

  Modul Radio M-Bus IWM-TX3

  Modulul IWM-TX3 este un modul radio M-Bus care utilizează protocolul de transmisie EN13757-4.Utilizat pentru citirea la distanță a datelor de consum în gospodării, aplicații comerciale și industriale, permite conectarea contoarelor la rețele fără fir, care utilizează protocolul standard WMBUS.
  Utilizarea unei role index inductive la contor exclude posibilitatea fraudării magnetice și face ca aplicația să nu fie sensibilă la vibrațiile conductelor.

  Fisa tehnica Detalii tehnice